Σίγουρος για τον εαυτό του και τον ΠΑΟΚ ο Μπίσεσβαρ (vids)

Σίγουρος για τον εαυτό του και τον ΠΑΟΚ ο Μπίσεσβαρ (vids)

Σίγουρος για τον εαυτό του και τον ΠΑΟΚ ο Μπίσεσβαρ (vids)

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ on camera τόνισε πως μπορεί να έχει ηγετικό ρόλο στον ΠΑΟΚ και εμφανίστηκε σίγουρος πως οι πολλές τελικές θα γίνουν πολλά γκολ στην συνέχεια.

Ο Μπίσεσβαρ είπε στη Nova για:

Τις εντυπώσεις του και το ματς με Ηρακλή: Μου αρέσει να παίζω μπάλα. Το απολαμβάνω πολύ. Έχουμε μία πολύ καλή ομάδα. Έπρεπε να είχαμε σκοράρει πιο πολλά τέρματα. Έπρεπε να είχαμε πιο ευρεία νίκη. Ο αντίπαλος μας πίεσε. Πέσαμε και πάνω σε έναν πολύ καλό τερματοφύλακα. Ελπίζω με την βοήθεια του Θεού να σκοράρουμε περισσότερο στην συνέχεια. Ελπίζω να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα και για άλλα τέρματα.
 
Την δυσανολογία τελικών προσπαθειών με γκολ: Μέσα από την προπόνηση δουλεύουμε αυτό το πράγμα και προσπαθούμε νε βελτιώσουμε. Πιστεύω πως μπορεί να βελτιωθούμε. Είναι ένα πράγμα που μπορεί να αλλάξει σε αγώνα σε αγώνα.
 
Το εάν η θέση του είναι δεκάρι και το κατά πόσον μπορεί να είναι ηγέτης στον ΠΑΟΚ: Ναι νομίζω πως μπορώ να σηκώσω το βάρος. Μου αρέσει αυτή η θέση. Μπορώ να παίξω καλά. Η ομάδα με βοηθάει. Ελπίζω οι άνθρωποι να δουν το πόσο καλός είμαι σε αυτήν την θέση. Μπορώ να αντεπεξέλθω ως δεκάρι. Είναι αυτή η θέση μου. Καιρό με τον καιρό γνωρίζομαι πιο καλά με την ομάδα.

Best of internet