Παπαδόπουλος: «Γκολ φαντασίας»

Παπαδόπουλος: «Γκολ φαντασίας»

Gazzetta team
Παπαδόπουλος: «Γκολ φαντασίας»

bet365

Ο Παπαδόπουλος σχολίασε την φάση της συνεργασίας του με τον Τόνσο από την οποία προήλθε το γκολ του Ατρόμητου.
Ιδιαίτερο ήταν το σημερινό ματς για τον Παπαδόπουλο, καθώς ο φορ του Ατρόμητου συμπλήρωσε 250 ματς στη μεγάλη κατηγορία. «Ε, λίγα είναι... », είπε χαριτολογώντας στην κάμερα της NOVA και συνέχισε. «Το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε. Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Το σημαντικό είναι που ανοίξαμε το σκορ στο πρώτο ημίχρονο και μετά διαχειριστήκαμε το παιχνίδι. Θέλουμε να είμαστε κοντά στην πεντάδα. Οι ομάδες ακόνη δεν είναι έτοιμες. Εμείς σαν γηπεδούχοι θέλαμε να πιέσουμε από την αρχή», σχολίασε.
Μετά ο έμπειρος στράικερ αναφέρθηκε στην φάση του γκολ που πέτυχε ο Τόνσο. «Οταν είσαι κοντά στην περιοχή χρειάζεται ρίσκο και ο κάθε ένας να βάλει την φαντασία του. Είναι γκολ φαντασίας. Δεν μπορούμε να πούμε ότι το δουλέψαμε στην προπόνηση». Μετά ανέφερε πως «εμένα με προβληματίζει πολύ ότι έχουμε βάλει δύο γκολ σε πέντε παιχνίδια και κανένα οι επιθετικοί. Με τη νίκη μπορείς να διαχειριστείς καλύτερα τα πράγματα».
Κλείνοντας έδωσε μία συμβουλή στα νέα παιδιά που παίζουν στον Ατρόμητο. «Κάτω το κεφάλι και δουλειά. Μόνο αυτό μπορώ να τους πω».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα