Γράφας: «Πληρώσαμε ένα κακό δεκαπεντάλεπτο»

Γράφας: «Πληρώσαμε ένα κακό δεκαπεντάλεπτο»

Νίκος Μαρούδας
Γράφας: «Πληρώσαμε ένα κακό δεκαπεντάλεπτο»

bet365

Ο Θωμάς Γράφας στάθηκε στο 15λεπτο που η Βέροια δεν ήταν καλή και δέχτηκε το τέρμα από τον Ατρόμητο, τονίζοντας πως στη συνέχεια άξιζε κάτι καλύτερο.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Παρότι απέναντι μας είχαμε μια αρκετά καλή ομάδα, η Βέροια δικαιούται να πάρει κάτι παραπάνω. Πληρώσαμε ένα καλό 15λεπτο-20λεπτο. Δεν απειληθήκαμε καθόλου και η Βέροια είχε κυριαρχία. Η ομάδα παρουσιάζεται βελτιωμένη αγώνα με τον αγώνα. Συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί είχαν υπομονή και ήξεραν τι ήθελαν στο γήπεδο, αλλά δεν μπορέσαμε να φύγουμε με κάτι θετικό από το σημερινό ματς.

Το σκεπτικό της ομάδας είναι να παρουσιάζει ένα πρόσωπο πιο βελτιωμένο και να ξέρει τι θέλει στο γήπεδο. Παιχνίδι με το παιχνίδι αυτό γίνεται. Θέλουμε να φτάσουμε μέχρι το τέλος και να μην έχουμε άγχος. Με εμφανίσεις σαν αυτές δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα