Ικανοποιημένος με νίκη και μηδέν ο Κορακάκης

Ικανοποιημένος με νίκη και μηδέν ο Κορακάκης

Νίκος Μαρούδας
Ικανοποιημένος με νίκη και μηδέν ο Κορακάκης

bet365

Ευχαριστημένος με όσα είδε από την ομάδα του ο Γιώργος Κορακάκης, που όμως θέλει να δει και διάρκεια στο παιχνίδι του Ατρόμητου.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Πολύ σημαντική νίκη. Τρίτο θετικό αποτέλεσμα. Είχαμε βελτίωση στον επιθετικό μας κομμάτι ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο η Βέροια μας πίεσε, χωρίς όμως να δημιουργήσει ευκαιρίες. Ήταν αγχωτικό το τέλος. Πρέπει να ισορροπήσουμε και στις δύο πλευρές. Πρέπει να χτίσουμε αυτοπεποίθηση και να βάλουμε νέα πράγματα στη λειτουργία της ομάδας μας. Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιδιών.

Παίξε νόμιμα με 100+ Ειδικά Στοιχήματα στη Vistabet

Είχαμε ισορροπία στο πρώτο ημίχρονο. Πρέπει αυτό να το διατηρήσουμε σε περισσότερα λεπτά της αναμέτρησης. Είμαι επίσης πάρα πολύ ικανοποιημένος που κρατήσαμε το μηδέν για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα