Γαλανόπουλος: «Με νίκη όλα θα πάρουν το δρόμο τους»

Γαλανόπουλος: «Με νίκη όλα θα πάρουν το δρόμο τους»

Gazzetta team
Γαλανόπουλος: «Με νίκη όλα θα πάρουν το δρόμο τους»

bet365

Για το ματς της ΑΕΚ με την Λάρισα, την Δευτέρα, μίλησε ο Κώστας Γαλανόπουλος.

Ο νεαρός μέσος της Ενωσης έκανε δηλώσεις στη Nova και εξέφρασε την πίστη του ότι από την ομάδα εξαρτάται το να αντιστρέψει το κλίμα που δημιουργήθηκε μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό.

«Στο ερχόμενο παιχνίδι πιστεύω ότι είμαι πιο κοντά από κάθε άλλη φορά στο να αγωνιστώ, για να κάνω και φέτος ντεμπούτο στη Super League. Παρά το γεγονός ότι προερχόμαστε από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα, είμαι έτοιμος σε περίπτωση που με χρειαστεί ο προπονητής μου. Προερχόμαστε από μια βαριά ήττα απ' τον Ολυμπιακό, η οποία χάλασε κάπως το κλίμα, αλλά πιστεύω ότι με μια νίκη στη Λάρισα όλα θα πάρουν και πάλι το δρόμο τους. Εννοείται ότι είναι στο χέρι μας να αλλάξουμε την κατάσταση. Με μια νίκη στο παιχνίδι που ακολουθεί πιστεύω ότι θα ανέβει η ψυχολογία της ομάδας και θα επανέλθουμε στην κατάσταση που βρισκόμασταν πριν απ' τα δύο τελευταία αρνητικά αποτελέσματα», είπε αρχικά ο Γαλανόπουλος, ο οποίος έκανε ένα σχόλιο και για τον αντίπαλο...

Παίξε νόμιμα με ανανεωμένο Mobile Site στη Vistabet

«Η Λάρισα είναι μια ομάδα που παίζει με πολύ πάθος στο παιχνίδι της. Όπως είδαμε και στο ματς κόντρα στον Ολυμπιακό, παλεύει μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Έτσι πήρε και τη νίκη, αλλά εμείς είμαστε η ΑΕΚ, είμαστε μεγάλη ομάδα και θα πάμε εκεί για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα