Γαλανόπουλος: «Με νίκη όλα θα πάρουν το δρόμο τους»

Γαλανόπουλος: «Με νίκη όλα θα πάρουν το δρόμο τους»

Γαλανόπουλος: «Με νίκη όλα θα πάρουν το δρόμο τους»

Για το ματς της ΑΕΚ με την Λάρισα, την Δευτέρα, μίλησε ο Κώστας Γαλανόπουλος.

Ο νεαρός μέσος της Ενωσης έκανε δηλώσεις στη Nova και εξέφρασε την πίστη του ότι από την ομάδα εξαρτάται το να αντιστρέψει το κλίμα που δημιουργήθηκε μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό.

«Στο ερχόμενο παιχνίδι πιστεύω ότι είμαι πιο κοντά από κάθε άλλη φορά στο να αγωνιστώ, για να κάνω και φέτος ντεμπούτο στη Super League. Παρά το γεγονός ότι προερχόμαστε από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα, είμαι έτοιμος σε περίπτωση που με χρειαστεί ο προπονητής μου. Προερχόμαστε από μια βαριά ήττα απ' τον Ολυμπιακό, η οποία χάλασε κάπως το κλίμα, αλλά πιστεύω ότι με μια νίκη στη Λάρισα όλα θα πάρουν και πάλι το δρόμο τους. Εννοείται ότι είναι στο χέρι μας να αλλάξουμε την κατάσταση. Με μια νίκη στο παιχνίδι που ακολουθεί πιστεύω ότι θα ανέβει η ψυχολογία της ομάδας και θα επανέλθουμε στην κατάσταση που βρισκόμασταν πριν απ' τα δύο τελευταία αρνητικά αποτελέσματα», είπε αρχικά ο Γαλανόπουλος, ο οποίος έκανε ένα σχόλιο και για τον αντίπαλο...

Παίξε νόμιμα με ανανεωμένο Mobile Site στη Vistabet

«Η Λάρισα είναι μια ομάδα που παίζει με πολύ πάθος στο παιχνίδι της. Όπως είδαμε και στο ματς κόντρα στον Ολυμπιακό, παλεύει μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Έτσι πήρε και τη νίκη, αλλά εμείς είμαστε η ΑΕΚ, είμαστε μεγάλη ομάδα και θα πάμε εκεί για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Best of internet