Κόκε: «Κάνουν τα πάντα για να με γαμ@#$»

Κόκε: «Κάνουν τα πάντα για να με γαμ@#$»

Gazzetta team
Κόκε: «Κάνουν τα πάντα για να με γαμ@#$»

bet365

Ο Κόκε εξαπέλυσε «επίθεση» στον Αρη, τον οποίο κατηγόρησε πω του «χάλασε» την μεταγραφή του στην Μumbai City.
Ετοιμος να υπογράψει στην Μumbai City ήταν ο Κόκε, όπου μάλιστα θα είχε για συμπαίκτη τον Ντιέγκο Φορλάν. Ομως η μετακίνησή του στην ομάδα της Ινδίας «χάλασε» καθώς όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, οι «κίτρινοι» δεν του δίνουν κάποιο έγγραφο πώς πληρώονονταν από αυτούς και έτσι θεωρείται ερασιτέχνης. Ο Ισπανός μέσω facebook.... ξέσπασε εναντίον τους.
ΤΟ ΠΟΣΤΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ
«Θέλω να πω σήμερα ότι είμαι λυπημένος επειδή δεν μπορώ να πάρω μεταγραφή στην Mumbai City, αφότου έχω υπογράψει συμβόλαιο μαζί τους. Δεν μπορώ να πάρω μεταγραφή εξαιτίας της τελευταίας συμβολαιακής κατάστασης με τον Άρη όπου θεωρούμουν ερασιτέχνης, μόνο θα μπορούσα εάν απεδείκνυα ότι έπαιρνα μισθό για να ζήσω γι' αυτό που κάνω, να παίζω δηλαδή για τον Άρη.
Αλλά οι άνθρωποι που διοικούν τον Άρη δεν θέλουν να με βοηθήσουν με αυτό και είμαι πολύ λυπημένος γιατί δε σέβονται ότι ήμουν στην ομάδα, είναι ζήτημα σεβασμού για έναν άνθρωπο, όποιος κι αν είναι αυτός.
Έχω οικογένεια, καριέρα και το ποδόσφαιρο είναι η ζωή μου. Θα είμαι τώρα εκτός, χωρίς να παίζω μέχρι το Γενάρη, όταν θα ανοίξει ξανά το μεταγραφικό παζάρι και θα μπορώ τότε να υπογράψω σε επαγγελματική ομάδα. Πρέπει να ευχαριστήσω τη Mumbai City για την ευκαιρία που μου έδωσε και τους ανθρώπους που διοικούν τον Άρη, οι οποίοι κάνουν τα πάντα για να με γαμ@#$.
Έχω ένα πρόβλημα, ναι, γιατί είμαι τόσο καθαρός και δεν φοβάμαι τι κάνουν, θα συνεχιστεί, θα συνεχίσω να παίζω ποδόσφαιρο γιατί είναι η ζωή μου και δεν μπορείς να με σταματήσετε»
 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα