Καραπαπάς: «Τόσο γελοία διαρροή, μήπως την έγραψε ο Θωμάς»;

Καραπαπάς: «Τόσο γελοία διαρροή, μήπως την έγραψε ο Θωμάς»;

Δημήτρης Τομαράς
Καραπαπάς: «Τόσο γελοία διαρροή, μήπως την έγραψε ο Θωμάς»;

bet365

Άμεση ήταν η αντίδραση του διευθυντή επικοινωνίας του Ολυμπιακού Κώστα Καραπαπά, καθώς απαντώντας στην διαρροή του Υφυπουργείου Αθλητισμού, αναρωτήθηκε αν την έγραψε ο Θωμάς (Μητρόπουλος).

Και η... μάχη ανάμεσα στο Υφυπουργείο Αθλητισμού και τον διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακό Κώστα Καραπαπά συνεχίζεται. Την αρχή έκανε ο Καραπαπάς με ανάρτησή του στο facebook, κύκλοι του Υφυπουργείου Αθλητισμού απάντησαν και ο διευθυντής επικοινωνίας... ξαναχτύπησε αναφέροντας τα εξής: «Το Υπουργείο Αθλητισμού απάντησε με "κύκλους" (κύριε Φιλιππούση εσείς;) και όχι επώνυμα στο σχόλιο μου. Το "αριστερό" Υπουργείο δεν απαντάει σε υπαλλήλους λέει! Αυτό έλειπε! Αριστερή κυβέρνηση να απαντάει σε υπαλλήλους, εργάτες και συνταξιούχους! Εσείς μιλάτε μόνο με σουλτάνους και πρίγκιπες! Είναι τόσο γελοία όμως η διαρροή σας που σκέφτομαι μήπως σας την έγραψε κι αυτή ο Θωμάς! Βάλτε και το ονοματάκι σας απο κάτω όμως.

Να ξέρουμε ποιός μιλάει. Το θράσος σας δεν έχει όρια. Φυσικά δε με έχει ανάγκη το ποδόσφαιρο, πολύ περισσότερο ο εργοδότης μου. Εγώ είμαι στο ποδόσφαιρο απο τότε που ο Φιλιππούσης πήγαινε νερό στη γραμματέα του Κυριακού για να το πάει με τη σειρά της στον ίδιο τον Κυριακού, απο τότε δηλαδή που ήταν υπο-υδροχόος και απο τότε που ο Κοντονής ήταν στο χωριό του και κουβάλαγε χαρτιά των Αθηναίων δικηγόρων. Οπότε το πότε θα φύγω απο την ομάδα θα το πεί ο εργοδότης μου! Όσο για το ποδόσφαιρο, απο εκεί θα φύγω πολύ μετά απο τον συρφετό των "εξυγιαντών" με τον οποίο συνεργάζεστε"... Άντε ρε "πρώτη φορά αριστεροί" μιλήστε επώνυμα και αφήστε τους κύκλους και τα τετράγωνα"...».

Στην συνέχεια υπήρξε και 2ο post που ανέφερε τα εξής:

Τον αδίκησα τον κύριο Φιλιππούση αφού όπως μου είπε ο ίδιος η ανώνυμη διαρροή είναι απ εθείας απο τον κ. Κοντονή, οπότε ας το επιβεβαιώσει και ο Υπουργός (της αριστερής θυμίζω κυβέρνησης) ότι αυτοί οι κύκλοι δεν είναι απο αλλού (Θωμάς, τριάδα της "εξυγίανσης" και των λαθρεμπόρων κλπ) για να πάρει και αυτός μια προσωπική απάντηση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα