«Κάποιους τους θίγει η διαδικασία κάθαρσης»

Gazzetta team
«Κάποιους τους θίγει η διαδικασία κάθαρσης»

bet365

Λίγες ώρες μετά τα όσα ανέφερε ο διευθυντής επικοινωνίας του Ολυμπιακού Κώστας Καραπαπάς κύκλοι του υφυπουργείου Αθλητισμού ανέφεραν μεταξύ άλλων πως «κάποιους θίγει η διαδικασία κάθαρσης».

Άμεση ήταν η αντίδραση από πλευράς Υφυπουργείου Αθλητισμού στα όσα είχε αναφέρει ο διευθυντής επικοινωνίας του Ολυμπιακού Κώστας Καραπαπάς. Συγκεκριμένα στον επίσημο λογαριασμό του στο facebook είχε γράψει: «Κύριε Τσίπρα, πρωθυπουργέ της Ελλάδος μας μπέρδεψες με αυτά που είπες στο Συνέδριο για τον πόλεμο της κυβέρνησης σου στην "Παράγκα". Ως γνωστόν "Παράγκα" είναι το σύστημα που έστησε ο Θωμάς για να κάνει τις δουλίτσες του και τη λέζα την έτρωγε ΑΔΙΚΩΣ ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Πως γίνεται λοιπόν να πολεμάτε την "Παράγκα" όταν ο Κοντονής συνεργάζεται απόλυτα με το Θωμά και την παρέα του;», με τους κύκλους του Υφυπουργείου να απαντούν αναφέροντας τα εξής: «Διάλογο με ιδιωτικούς υπαλλήλους η κυβέρνηση ούτε έκανε, ούτε θα κάνει. Ωστόσο είναι απορίας άξιο το γεγονός ότι κάθε φορά που η κυβέρνηση δρομολογεί την αντιπαράθεση με την παράγκα του ποδοσφαίρου και το σύστημα της ΕΠΟ που την υποθάλπει, στελέχη ποδοσφαιρικής ομάδας αισθάνονται την ανάγκη να υπερασπιστούν αυτό ακριβώς το σύστημα που προκάλεσε παθογένειες και κακοήθειες δεκαετιών. Είναι προφανές ότι κάποιοι δεν μπορούν να κρύψουν πως αισθάνονται ότι η διαδικασία της κάθαρσης τους «θίγει». Επειδή σιγά-σιγά θα το πάρουν απόφαση όλοι, ότι θα κερδίζει ο καλύτερος, όποιο χρώμα φανέλας και να φορά, η καλύτερη υπηρεσία που μπορούν όλοι αυτοί να προσφέρουν στο ποδόσφαιρο είναι να φύγουν γρήγορα από αυτό. Ούτε το ποδόσφαιρο, ούτε οι εργοδότες τους τους έχουν άλλωστε ανάγκη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα