Νησωτάκη: «Να μεταφέρω την φιλοσοφία»

Η «ΑΓΓΛΙΔΑ» ΑΝΑΛΥΤΡΙΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΤΩΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΡΟΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ

Νησωτάκη: «Να μεταφέρω την φιλοσοφία»

Νησωτάκη: «Να μεταφέρω την φιλοσοφία»

Η Μαριέλα Νησωτάκη μίλησε για το τι θέλει να «προσθέσει» στον Ατρόμητο από την εμπειρία της στην Σουόνσι.

Με... άρωμα Πρέμιερ Λιγκ καθώς για έναν χρόνο ήταν αναλύτρια της Σουόνσι, η Μαριέλα Νησωτάκη εντάχθηκε πρόσφατα στο τιμ του Ατρόμητου. Μόλις 26 ετών, μίλησε στην NOVA δίνοντας το στίγμα της δουλειάς της.  «Σε απλά λόγια θα κάνω την ανάλυση των αντιπάλων, αλλά και της δικής μας ομάδας. Βέβαια εμείς απλά δίνουμε μία ώθηση και μία λεπτομέρεια στην ομάδα», σχολίασε ενώ όταν ρωτήθηκε πόσες σελίδες ανάλυση έδωσε στον Γιώργο Κορακάκη για το σημερινό ματς με την Βέροια, απάντησε χαμογελώντας. «Δεν χρειάζονται πολλές. Κουράζουν....». 

Στο νέο στέλεχος των Περιστεριωτών μεταφέρθηκε πως είναι σε έναν σύλλογο που στηρίζεται στο γυναικείο φύλλο (π.χ. Κάτια Κοξένογλου), αλλά είμαστε στην Ελλάδα, με ότι αυτό συνεπάγεται.  «Σίγουρα βοηθά...αλλά είμαι από μικρή στον χώρο. Πάντα ασχολούμουν με μπάλα, μπάσκετ. Είναι στο χέρι του κάθε ένα ή της κάθε μιας να καταφέρει κάτι που μπορεί στην αρχή να φαίνεται αρνητικό».

Κλείνοντας μίλησε για τις διαφορές που υπάρχουν μεταξύ της χώρας μας και της Αγγλίας. «Δεν είναι σωστό να συγκρίνουμε. Πρόκειται για δύο διαφορετικές φιλοσοφίες. Υπάρχουν άλλα ποσά.Το πιο σημαντικό είναι να προσπαθούμε νέοι άνθρωποι να φέρουμε κάτι καινούργιο. Που με τον καιρό μπορεί να γίνει μεγάλο. Το πιο βασικό που θα ήθελα να μεταφέρω από τις εμπειρίες μου στην Αγγλία είναι η φιλοσοφία».

Best of internet