Η παρουσίαση νέου βιβλίου για Ολυμπιακό (pic)

Η παρουσίαση νέου βιβλίου για Ολυμπιακό (pic)

Δημήτρης Τομαράς
Η παρουσίαση νέου βιβλίου για Ολυμπιακό (pic)

bet365

Το μεσημέρι της Δευτέρας παρουσιάζεται ένα νέο βιβλίο για την ιστορία της ομάδας του Ολυμπιακού, που γράφτηκε από δύο δημοσιογράφους.
"Χρυσός Θρύλος" ονομάζεται το νέο βιβλίο που καταγράφει την ιστορία του Ολυμπιακού, στην μνήμη του δημοσιογράφου Νικήτα Γαβαλά.
Μέσα στις 500 σελίδες του βιβλίου "Χρυσός Θρύλος" καταγράφεται αναλυτικά η 91χρονη και πολύ μεγάλη ιστορία του Ολυμπιακού. Ένα βιβλίο που είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Νικήτα Γαβαλά, ο οποίος απεβίωσε στις 9 Ιουλίου 2014, σε ηλικία 68 ετών. Το βιβλίο έγραψαν ο αδερφός του Νικήτα Γαβαλά, Γιώργος, και ο γιος του αείμνηστου δημοσιογράφου, Νίκος.
Η παρουσίαση του βιβλίου θα πραγματοποιηθεί στο Καραϊσκάκη και την αίθουσα εκδηλώσεων V' Ammos, την Δευτέρα 17η Οκτωβρίου, το μεσημέρι (13:00). Έχουν κληθεί και θα προλογίσουν την έκδοση επίλεκτα μέλη της Ολυμπιακής οικογένειας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα