Βασιλακάκης: «Μας ταιριάζει ο Παναθηναϊκός»

Gazzetta team
Βασιλακάκης: «Μας ταιριάζει ο Παναθηναϊκός»

bet365

Ο Βασιλακάκης σχολίασε πως πάντα η ομάδα του παίζει καλά απέναντι στους «πράσινους».
Με ένα υπέροχο γκολ, ο Βασιλακάκης χάρισε σήμερα τη νίκη στην Ξάνθη. Ο ίδιος περιέγραψε μετά το ματς τη φάση που έκρινε την αναμέτρηση στο «Απόστολος Νικολαϊδης» «Το είχα βάλει από πριν στο μυαλό μου το γκολ, γιατί παρατήρησα ότι ο Στιλ παίζει αρκετά έξω από την περιοχή του και το σημαντικό είναι πως έδωσα τη νίκη στην ομάδα μου που την είχε τόσο ανάγκη. Μας ταιριάζει ο Παναθηναϊκός, πάντα παίζουμε καλά απέναντί του, ήταν ένα ωραίο ματς, το σημαντικό για εμάς είναι ότι πήραμε βαθμούς. Στο τέλος μετράνε μόνο αυτοί. Το είχαμε ανάγκη και έχουμε πρόγραμμα δύσκολο», είπε αρχικά.
Και συνέχισε. «Ο Παναθηναϊκός μας πίεσε αρκετά, είχε καλό ρυθμό, κλείσαμε όμως τις γραμμές και εφόσον κλείσαμε τις κάθετες του Λεντέσμα όλα ήταν πιο εύκολα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα