Λάδι στη φωτιά βάζει ο Μουρίνιο!

Λάδι στη φωτιά βάζει ο Μουρίνιο!

Λάδι στη φωτιά βάζει ο Μουρίνιο!

bet365

Λίγες ώρες πριν το ντέρμπι του Ανφιλντ και ο Ζοσέ Μουρίνιο τα... χώνει στη διαιτησία, τονίζοντας πως ο ρέφερι του ματς δέχεται έντονες πιέσεις.

Τη σκυτάλη από τους οπαδούς της Λίβερπουλ πήρε ο Ζοσέ Μουρίνιο κι... έκραξε για τη διαιτησία του αυριανού ντέρμπι. Ο Πορτογάλος τεχνικός παίζει με τη φωτιά, αφού οι δηλώσεις του αναμένεται να φέρουν τιμωρία από την FA. O Special One υποστήριξε πως ο Αντόνι Τέιλορ είναι... αδύνατο να κάνει καλή δουλειά στη «μάχη» του Ανφιλντ, αφού πιθανότατα δέχεται πιέσεις.

«Πιστεύω πως σκόπιμα ασκείται πίεση πάνω του. Θα είναι δύσκολο γι αυτόν να έχει μια πολύ καλή απόδοση. Ο κ. Τέιλορ είναι ένας πολύ καλός διαιτητής. Εχω την άποψή μου, αλλά δε θέλω να πω κάτι περισσότερο, έχω πάρει το μάθημά του, καθώς έχω τιμωρηθεί τόσες φορές». Οπως αναφέρουν τα Βρετανικά ΜΜΕ, το διαιτητικό όργανο της Ομοσπονδίας θα μπορούσε να δει τα σχόλια του Μουρίνιο ως εκφοβιστικά.

«Οι παρατηρήσεις πριν τον αγώνα είναι ακατάλληλες και θα πρέπει να τιμωρούνται οι πρωταγωνιστές» έχει τονίσει η FA. Τον περασμένο Νοέμβρη ο Μουρίνιο είχει τιμωρηθεί με αποκλεισμό ενός αγώνα, αλλά και πρόστιμο 40000 λιρών για τα... γαλλικά στον διαιτητή Μος και την Ομοσπονδία.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα