Άγριο χέρι από Γρηγορίου στην Κέρκυρα

Νίκος Μαρούδας
Άγριο χέρι από Γρηγορίου στην Κέρκυρα

bet365

«Άστραψε και βρόντηξε» ο Μιχάλης Γρηγορίου στην προπόνηση της Κέρκυρας την Κυριακή, μετά την συντριβή από το Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Αρκετά βαρύ είναι το κλίμα στην Κέρκυρα. Οι «Φαίακες», έχουν κάνει το δεύτερο χειρότερο ξεκίνημα στην ιστορία τους και βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις. Μόλις μία νίκη σε πέντε αγώνες, με το 4-0 στο Αγρίνιο να κάνει ακόμα χειρότερη την κατάσταση στα αποδυτήρια.

Την Κυριακή το πρωί στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, ο Μιχάλης Γρηγορίου τα... έψαλλε στους ποδοσφαιριστές του. Ο Έλληνας τεχνικός ήταν έξαλλος με όσα είδε το απόγευμα του Σαββάτου, αλλά και γενικά με τις έως τώρα εμφανίσεις της ομάδας και ξέσπασε το πρωί της Κυριακής.

Ο Γρηγορίου έχει πολλά παράπονα από ποδοσφαιριστές που πίστεψε το καλοκαίρι και δεν έχει πάρει τα αναμενόμενα. Αυτό το τόνισε και στην ομιλία που είχε προς τους ποδοσφαιριστές. Ο Έλληνας τεχνικός, θεωρεί πως η στήριξη που τους έχει δείξει έπρεπε να τους δίνει κίνητρο και όχι να τους κάνει αδιάφορους.
Μάλιστα, σε πολλές στιγμές δεν έλειψε και η... σκληρή γλώσσα από τον Πειραιώτη τεχνικό που ελπίζει σύντομα να δει άλλο πρόσωπο από τους ποδοσφαιριστές του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα