Άγριο χέρι από Γρηγορίου στην Κέρκυρα

Άγριο χέρι από Γρηγορίου στην Κέρκυρα

«Άστραψε και βρόντηξε» ο Μιχάλης Γρηγορίου στην προπόνηση της Κέρκυρας την Κυριακή, μετά την συντριβή από το Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.  

Άγριο χέρι από Γρηγορίου στην Κέρκυρα

Αρκετά βαρύ είναι το κλίμα στην Κέρκυρα. Οι «Φαίακες», έχουν κάνει το δεύτερο χειρότερο ξεκίνημα στην ιστορία τους και βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις. Μόλις μία νίκη σε πέντε αγώνες, με το 4-0 στο Αγρίνιο να κάνει ακόμα χειρότερη την κατάσταση στα αποδυτήρια.

Την Κυριακή το πρωί στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, ο Μιχάλης Γρηγορίου τα... έψαλλε στους ποδοσφαιριστές του. Ο Έλληνας τεχνικός ήταν έξαλλος με όσα είδε το απόγευμα του Σαββάτου, αλλά και γενικά με τις έως τώρα εμφανίσεις της ομάδας και ξέσπασε το πρωί της Κυριακής.

Ο Γρηγορίου έχει πολλά παράπονα από ποδοσφαιριστές που πίστεψε το καλοκαίρι και δεν έχει πάρει τα αναμενόμενα. Αυτό το τόνισε και στην ομιλία που είχε προς τους ποδοσφαιριστές. Ο Έλληνας τεχνικός, θεωρεί πως η στήριξη που τους έχει δείξει έπρεπε να τους δίνει κίνητρο και όχι να τους κάνει αδιάφορους.
 Μάλιστα, σε πολλές στιγμές δεν έλειψε και η... σκληρή γλώσσα από τον Πειραιώτη τεχνικό που ελπίζει σύντομα να δει άλλο πρόσωπο από τους ποδοσφαιριστές του.

Best of internet