Λουτσέσκου: «Ελέγξαμε το ματς από την αρχή μέχρι το τέλος»

Gazzetta team
Λουτσέσκου: «Ελέγξαμε το ματς από την αρχή μέχρι το τέλος»

bet365

Ο προπονητής της Ξάνθης τόνισε πως η ομάδα του πήρε δίκαια τη νίκη με δύο υπέροχα γκολ των παικτών του.

Επιτέλους νίκη για τη Ξάνθη. Γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο ο Λουτσέσκου είχε κάθε λόγο να είναι χαρούμενος μετά το τέλος του αγώνα λέγοντας μάλιστα πως η ομάδα του άξιζε τη νίκη. Ωστόσο στην αρχή ρωτήθηκε για το γεγονός πως έκανε και πέρσι διπλό στην Λεωφόρο η Ξάνθη.

«Τι σημαίνει αυτό; Το ποδόσφαιρο έτσι είναι. Είχαμε πολλές ευκαιρίες στα προηγούμενα παιχνίδια και δεν μπορούσαμε να νικήσουμε. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και βάλαμε δύο υπέροχα γκολ».

Οσο για το ματς; «Ελέγξαμε το παιχνίδι από την αρχή μέχρι το τέλος. Δεν είδα κάποια ουσιαστικά ευκαιρία από τον Παναθηναϊκό που είναι τόσο ποιοτική ομάδα», είπε ο Λουτσέσκου για να προσθέσει:

«Μόνο με βαθιες μπαλιές προσπάθησε να πιέσει ο Παναθηναϊκός αλλά οι παίκτες μου αντέδρασαν υπέροχα».

Τέλος ο Λουτσέσκου άφησε την μπηχτή του για την διαιτησία του λέγονας απλά «Υπάρχουν κάποια σχόλια για τον διαιτητή αλλά δεν θέλω να μπω σε αυτήν την διαδικασία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα