Ζίκο: «Μπορεί να ξεπεράσει τον Πελέ ο Νεϊμάρ»

Ζίκο: «Μπορεί να ξεπεράσει τον Πελέ ο Νεϊμάρ»

bet365

Ο Ζίκο εξέφρασε την άποψη πως ο Νεϊμάρ είναι σε θέση να καταρρίψει το στοιχειωμένο ρεκόρ του Πελέ και να γίνει ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της εθνικής Βραζιλίας.

Ο Νεϊμάρ στα 24 του έχει προλάβει να φορέσει τη φανέλα της εθνικής Βραζιλίας 73 φορές σκοράροντας 49 γκολ. Ο Πελέ σε 91 διεθνείς συμμετοχές σταμάτησε στα 77. Ο άλλοτε τεχνικός του Ολυμπιακό και μεγάλη δόξα του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου, Ζίκο υποστήριξε πως ο Νεϊμάρ, μπορεί να ξεπεράσει τον Πελέ.

«Φυσικά και μπορεί να τα καταφέρει.Έχει τη δυνατότητα να παίξει σε περισσότερα παιχνίδια. Για παράδειγμα εγώ πήρα μέρος σε έξι μόλις ματς προκριματικών για το Μουντιάλ. Πλέον διεξάγονται πολλά φιλικά. Μπορείς να αγωνιστείς κόντρα σε αντιπάλους όπως το Γκαμπόν και η Αϊτή».

Ο Ζίκο παράλληλα αναφέρθηκε και στον Μέσι τονίζοντας πως η Αργεντινή δεν θα πρέπει να εξαρτάται αποκλειστικά από τον Μέσι. «Αυτή είναι η γνώμη μου. Δεν θα πρέπει να στηρίζονται μόνο στον Μέσι. Μια ομάδα που διαθέτει Αγουέρο, Λαβέτσι, Ιγκουαίν, Ντι Μαρία και Μαστσεράνο δεν θα έπρεπε να το κάνει αυτό».

 

Τελευταία Νέα