Οι Ζντιέλαρ και Τσιμίκας στο Coca Cola Cup

Οι Ζντιέλαρ και Τσιμίκας στο Coca Cola Cup

Δημήτρης Τομαράς
Οι Ζντιέλαρ και Τσιμίκας στο Coca Cola Cup

bet365

Οι δύο πιτσιρικάδες Σάσα Ζντιέλαρ και Κωνσταντίνος Τσιμίκας έδωσαν το παρών εκ μέρους της ομάδας του Ολυμπιακού στο Coca Cola Cup.
Για μία ακόμη χρονιά ο Ολυμπιακός στηρίζει ενεργά τη διοργάνωση Coca-Cola Cup, δίνοντας ώθηση στα μικρά παιδιά να παίξουν ποδόσφαιρο, να διασκεδάσουν, αλλά και την ευκαιρία να δουν από κοντά τα αγαπημένα τους αστέρια, ποδοσφαιριστές της ομάδας του Πειραιά. Το μεσημέρι της Κυριακής, οι άσοι του Ολυμπιακού, Κώστας Τσιμίκας και Σάσα Ζντιέλαρ πέρασαν ώρα με τα παιδιά που συμμετέχουν στο τουρνουά.
Οι δύο νεαροί ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού έγιναν δεκτοί με πολλά χαμόγελα και εκδηλώσεις θαυμασμού, από τους μικρούς παίκτες, οι οποίοι έκαναν ουρά για να πάρουν ένα αυτόγραφο. Οι δύο ερυθρόλευκοι υπέγραψαν πάμπολλες αφίσες του Ολυμπιακού, αλλά και μπάλες μικρών θαυμαστών τους , έβγαλαν φωτογραφίες και στην συνέχεια έκαναν δηλώσεις.
“Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, κοντά στα παιδιά”, επεσήμανε αρχικά ο Σάσα Ζντιέλαρ, για να προσθέσει: “Πολλά από αυτά τα παιδιά μπορούν να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα, εάν συνεχίσουν να δουλεύουν σκληρά”.
“Είναι καλό για τα παιδιά να παίζουν ποδόσφαιρο, να αθλούνται συνολικά και να γυμνάζουν το σώμα, αλλά και το μυαλό τους. Σε ό,τι αφορά την διοργάνωση καθαυτή, όπως οι χορηγοί μας στηρίζουν την ομάδα, έτσι και εμείς στηρίζουμε τους χορηγούς μας”, εξήγησε ο Κώστας Τσιμίκας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα