Καπίνο: «Στο κατάλληλο επίπεδο για να αντεπεξέλθουμε» (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Καπίνο: «Στο κατάλληλο επίπεδο για να αντεπεξέλθουμε» (vid)

bet365

Ο Στέφανος Καπίνο μίλησε για ένα διπλό το οποίο δεν θα πάρουν πολλές ομάδες στη Νέα Σμύρνη και για έναν Ολυμπιακό ικανό να βγάλει το δύσκολο πρόγραμμα που έχει μπροστά του.
Ο Καπίνο είπε στην κάμερα του καναλιού του Ολυμπιακού για:
Τον αγώνα με Πανιώνιο: Καταφέραμε και πήραμε ένα σημαντικό διπλό για την συνέχεια. Θεωρητικά εύκολα νομίζω. Δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα εκτός από καμία - δύο στιγμές. Οπότε είμαστε χαρούμενοι που καταφέραμε και πήραμε το διπλό σε μία δύσκολη έδρα, που δεν νομίζω ότι θα περάσουν εύκολα αρκετές ομάδες και συνεχίζουμε.
Το πρόγραμμα που ακολουθεί: Ενδιάμεσα είναι και τα ματς της Ευρώπης και είναι και το Κύπελλο. Γενικά είναι ένας πολύ... βαρύς μήνας. Ωστόσο πιστεύω πως είμαστε στο κατάλληλο επίπεδο και στο θέμα το ψυχολογικό και σε φυσική κατάσταση ώστε να ανταπεξέλθουμε σε αυτά τα παιχνίδια. Αυτά τα παιχνίδια κρίνουν και τους πρωταθλητές πιστεύω.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα