Eπεισόδια στη Θεσσαλονίκη! (vid)

Gazzetta team
Eπεισόδια στη Θεσσαλονίκη! (vid)

bet365

Οπαδοί του ΠΑΟΚ συγκρούστηκαν με αντίστοιχους του Ηρακλή στην πλατεία Αριστοτέλους! Παρέμβαση των ΜΑΤ με ξύλο και χημικά.

Με ένταση ξεκίνησε το ματς του ΠΑΟΚ με τον Ηρακλή, καθώς οπαδοί των δύο ομάδων συγκρούστηκαν στην πλατεία Αριστοτέλους. Ομάδα «ασπρόμαυρων» βρέθηκε στην πλατεία που στεγάζεται η «Αυτόνομη Θύρα 10», με αποτέλεσμα να υπάρξει συμπλοκή με οπαδούς του Ηρακλή.

Οι δράστες κρατούσαν στα χέρια σιδερολοστούς και ρόπαλα και για περίπου 15 λεπτά επικράτησε πανικός. Ολόκληρη η περιοχή ήταν σε... συναγερμό, ενώ υπήρξαν φθορές σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα.

Για να σταματήσουν τα επεισόδια χρειάστηκε επέμβαση των ΜΑΤ, τα οποία έκαναν χρήση δακρυγόνων και προχώρησαν σε προσαγωγές. Η φωτογραφία και το video είναι από το thestival.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα