Βαρέθηκαν να (μην) παίζουν

Βαρέθηκαν να (μην) παίζουν

Βασίλης Βλαχόπουλος
Βαρέθηκαν να (μην) παίζουν

bet365

Οι αναλύσεις σχετικά με την αγωνιστική εικόνα του Άρη είναι η μία όψη του νομίσματος. Η άλλη δείχνει την αλήθεια η οποία βρίσκεται στη ψυχική κούραση των ποδοσφαιριστών από την έλλειψη δράσης.

Πρόσφατα ο Νίκος Αναστόπουλος στάθηκε στον αριθμό των φιλικών αγώνων που αναγκάστηκε να δώσει ο Άρης για να καλύψει το έλλειψη επίσημων παιχνιδιών. «Εμείς κάναμε το δικό μας Πρωτάθλημα», είπε. Είχε αναφερθεί όμως και στην κούραση των ποδοσφαιριστών από τη συγκεκριμένη διαδικασία, στη δική του δυσκολία να πείσει παίκτες επιπέδου Super League να αφοσιωθούν στα φιλικά παιχνίδια. Αντιλαμβάνεται ότι όλη αυτή η ιστορία έχει εκνευρίσει τους παίκτες. Ο χθεσινός αγώνας με τον Πανθρακικό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ήταν ο 12ος φιλικός. Ο αριθμός είναι τουλάχιστον υπερβολικός για να τον «αντέξει» τόσο ο αθλητής, ποσώ μάλλον και ο φίλαθλος. Είναι προφανές ότι η αγωνιστική εικόνα της ομάδας δεν ικανοποίησε τον Νίκο Αναστόπουλο, από την άλλη πλευρά αντιλαμβάνεται όμως και τον τρόπο σκέψης των ποδοσφαιριστών.

Και το χειρότερο είναι ότι, εφόσον επιβεβαιωθούν οι κακοί οιωνοί και δεν ξεκινήσει το Πρωτάθλημα της Football League στο διήμερο 22-23 Οκτωβρίου, τότε θα χρειαστεί ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι, ενώ ο πρώτος επίσημος αγώνας θα είναι αυτός απέναντι στον Αιγινιακό στις 25 του ίδιου μήνα.

Μοναδικό όφελος του Άρη μέσα από τις διαδοχικές αναβολές έναρξης του Πρωταθλήματος είναι ο επιπλέον χρόνος αποκατάστασης και προσαρμογής παικτών όπως οι Τζιμπούρ, Μπουγκερά. Ο τελευταίος πήρε αρκετά λεπτά συμμετοχής στον χθεσινό (15/10) φιλικό αγώνα με τον Πανθρακικό, είναι φανερό όμως ότι χρειάζεται χρόνο για να φθάσει στην επιθυμητή αγωνιστική και σωματική κατάσταση.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα