«Προετοιμαζόμαστε να παίξουμε και χωρίς τον Λεοζίνιο»

«Προετοιμαζόμαστε να παίξουμε και χωρίς τον Λεοζίνιο»

«Προετοιμαζόμαστε να παίξουμε και χωρίς τον Λεοζίνιο»

Στον Ηρακλή είναι έτοιμοι να παίξουν στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ και χωρίς τον Λεοζίνιο, όπως δήλωσε ο βοηθός του Νίκου Παπαδόπουλου, Νίκος Καραμπετάκης.

Ο βοηθός του Νίκου Παπαδόπουλου μίλησε για το ματς με τον ΠΑΟΚ, στάθηκε στα σημεία του αντιπάλου που πρέπει να... χτυπήσει ο Ηρακλής, ενώ τόνισε ότι ο «γηραιός» έχει προετοιμαστεί να παίξει και χωρίς τον Λεοζίνιο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Καραμπετάκη στη «Nova»:

Για το ματς στην Τούμπα: "Περιμένουμε με ανυπομονησία αυτό το παιχνίδι. Είναι από τα παιχνίδια που χαρακτηρίζουν την πόλη. Εμείς προετοιμαζόμαστε όπως σε όλα τα παιχνίδια και θέλουμε να παρουσιάσουμε το καλό μας πρόσωπο".

Για το που θα κριθεί το ματς: "Μεγάλο ρόλο θα παίξει το πως θα αντιμετωπίσουμε τα ατού του αντιπάλου. Νομίζω ότι και εμείς και ο ΠΑΟΚ δεν έχουμε κάτι κρυφό. Δουλεύουμε πάνω στο πως παίζει ο ΠΑΟΚ και προσπαθούμε να χτυπήσουμε στα αδύναμα του σημεία. Και σε όλα τα παιχνίδια και σε αυτό, αν δεν έχουμε πάθος και ένταση στο παιχνίδι μας, δεν θα κερδίσουμε τίποτα. Νομίζω ότι ο κάθε παίκτης, προετοιμάζεται και ξέρει τι θα αντιμετωπίσει".

Για τον Λεοζίνιο: "Είχαμε ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής, θα δούμε πως θα είναι. Προετοιμαζόμαστε να παίξουμε και χωρίς αυτόν και αν τον έχουμε στη διάθεση μας ακόμη καλύτερα".

Best of internet