Όταν ο Ίβιτς «σκότωσε» τον Ηρακλή (vid)

Όταν ο Ίβιτς «σκότωσε» τον Ηρακλή (vid)

bet365

Ο Βλάνταν Ίβιτς θα αντιμετωπίσει για πρώτη φορά, ως προπονητής του ΠΑΟΚ, τον Ηρακλή εις βάρος του οποίου έχει σκοράρει με τη φανέλα του «Δικεφάλου» στην Τούμπα. Θυμηθείτε το πως...

Ήταν Δευτέρα βράδυ, 5 Οκτωβρίου του 2009, ακριβώς δέκα χρόνια μετά από το τροχαίο στα Τέμπη, με τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ να τιμούν τη μνήμη των έξι αδικοχαμένων οπαδών του «Δικεφάλου» πριν από το παιχνίδι, και τον Βλάνταν Ίβιτς να «σκοτώνει» τον Ηρακλή σκοράροντας με ευθύβολο σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή τρία λεπτά πριν από το φινάλε της αναμέτρησης.

Ήταν ένας επιθετικός μονόλογος των γηπεδούχων, ειδικά στο β’ μέρος, με τον Παπάζογλου να αστοχεί σε κενή εστία (64’), ο Φερνάντο Σάντος έριξε ως αλλαγή τον Ίβιτς στο 78ο λεπτό και μετά από μια… προειδοποιητική βολή στο 81’ ο Σέρβος νίκησε τον Κοβαλέφσκι στο 87ο λεπτό και λύτρωσε τον ΠΑΟΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα