Στάθης: «Ολοι μπορούμε να καταλάβουμε...»

Gazzetta team
Στάθης: «Ολοι μπορούμε να καταλάβουμε...»

bet365

Ο Στάθης μίλησε με καυστικό τρόπο για την φάση της αποβολής του στην Τρίπολη.
Ο Στάθης αποβλήθηκε σήμερα στην Τρίπολη. Ομως ο μπακ του Πλατανιά μιλώντας στην κάμερα της NOVA εξέφρασε τα παράπονά του για αυτή την απόφαση. «Νοήμονες άνθρωποι είμαστε, όλοι μπορούμε να καταλάβουμε… Προσωπικά θεωρώ ότι δεν υπάρχει, όχι κάρτα, δεν υπάρχει τίποτα στη φάση! Συγχαρητήρια στη διαιτησία γιατί πρώτη φορά δέχομαι κόκκινη κάρτα! Κατάφεραν και μου την έδωσαν… Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι άλλοι, είδαμε όλοι ότι στην πρώτη και στη δεύτερη περίπτωση φάουλ δέχτηκα κίτρινη κάρτα χωρίς θεωρώ να υπάρχει κάτι. Ηταν καθοριστικό σημείο η αποβολή στο παιχνίδι. Μετά την κόκκινη κάρτα πίεσε ο Αστέρας. Μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν έχουμε απειληθεί. Θεωρώ ότι ήταν κομβικό αυτό το σημείο», είπε στην κάμερα της NOVA.
Μετά ρωτήθηκε για την συγκομιδή των Κρητικών στα πρώτα πέντε ματς της σεζόν. «Ετσι είναι σίγουρα. Δουλεύουμε καθημερινά πάρα πολύ. Σκοπός μας είναι να βελτιωνόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι. Συνεχίζουμε, έτσι είναι το ποδόσφαιρο, αυτή είναι η ζωή, πάμε παρακάτω και ελπίζω να μην ξανασυναντήσουμε τέτοιες καταστάσεις».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα