Μπέντο: «Δεν είχαμε συνέχεια στο παιχνίδι μας» (vid)

Θοδωρής Βασίλης
Μπέντο: «Δεν είχαμε συνέχεια στο παιχνίδι μας» (vid)

bet365

Ο Ολυμπιακός μπορεί να κέρδισε στη Νέα Σμύρνη, ωστόσο ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» Πάουλο Μπέντο στάθηκε στο ότι η ομάδα του δεν είχε συνέχεια στο παιχνίδι της.

Ο Πορτογάλος προπονητής ναι μεν δεν έκρυψε στην συνέντευξη Τύπου την χαρά του για το 0-2 μέσα στη Νέα Σμύρνη, ωστόσο δεν έκρυψε και το προβληματισμό του για το ότι το παιχνίδι της ομάδας του δεν είχε συνέχεια. Αναλυτικά ανέφερε:

Για το αν τον προβλημάτισε η εικόνα των αμυντικών ειδικά στο πρώτο ημίχρονο: «Δεν πιστεύω πως απόψε δώσαμε ευκαιρίες . Δεν ήμασταν κακοί απλά παίξαμε με κάποιο ρίσκο στην επίθεση. Μετά από το γκολ είχαμε καλύτερο έλεγχο του παιχνιδιού. Δεν είχαμε κάποιο πρόβλημα. Στην αρχή έγιναν κάποια λάθη που θα μπορούσαν να αποφευχθούν όμως μετά βελτιωθήκαμε και παίξαμε πιο οργανωμένα».

Για το τι περίμενε να δει μετά τη διακοπή και που δεν πήγε καλά ο Ολυμπιακός: «Η αλήθεια είναι πως πάντα υπάρχουν δυσκολίες μετά από μια διακοπή καθώς οι παίκτες δεν βρίσκονται για πολύ μαζί στις προπονήσεις. Όμως δεν ψάχνουμε δικαιολογίες. Αυτό που δεν μου άρεσε σήμερα είναι πως δεν είχαμε συνέχεια στο παιχνίδι μας. Δεν μας δημιούργησε προβλήματα ο αντίπαλος, απλά εμείς ρισκάραμε λίγο παραπάνω. Εμείς δυσκολέψαμε περισσότερο τον εαυτό μας»

Για το αν νίκες όπως αυτή κάνουν τη διαφορά στην υπόθεση τίτλος: «Η ομάδα που θα έχει πιο σταθερή πορεία, αυτή θα πάρει το πρωτάθλημα. Με εξαίρεση ένα παιχνίδι που χάσαμε, όπου δεν αξίζαμε την ήττα στα υπόλοιπα ματς δείξαμε πως είχαμε μια συνέχεια. Έχουμε βέβαια να βελτιώσουμε πράγματα. Μας αφήνει αυτή η νίκη πάντως μια ωραία γεύση»

Για τον Φορτούνη και αν θα είναι έτοιμος με την Αστάνα: «Είναι σε καλή κατάσταση και χθες προπονήθηκε κανονικά με τους υπόλοιπους παίκτες»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα