Τα πέντε ράμματα του Μποτία και η ικανοποίηση για τη νίκη

Δημήτρης Τομαράς
Τα πέντε ράμματα του Μποτία και η ικανοποίηση για τη νίκη

bet365

Ο Αλμπέρτο Μποτία όπως τόνισε στις δηλώσεις του μετά το Πανιώνιος - Ολυμπιακός έκανε πέντε ράμματα στο κεφάλι του μετά από χτύπημα.
Ο Ισπανός στόπερ είπε στη NOVA για:
Τον τραυματισμό μου: Έχω ένα χτύπημα στο κεφάλι. Έχω κάνει πέντε ράμματα για... ενθύμιο. Καμιά φορά συμβαίνει και αυτό. Πότε συμβαίνει δυστυχώς να χτυπάς κάποιον. Πότε να σε χτυπάνε. Καλό είναι να σε χτυπάνε λιγότερο αλλά συμβαίνει.
Το ματς με τον Πανιώνιο: Είναι αλήθεια πως ξέραμε πως θα είχαμε προβλήματα. Ο Πανιώνιος είναι δυνατή ομάδα που μας προκαλεί προβλήματα. Πρέπει να είσαι καλός με ή χωρίς την μπάλα. Ευτυχώς ήμασταν συγκεντρωμένοι και αρκετά καλοί και πήγαν όλα καλά για εμάς. Είμαστε ικανοποιημένοι από τη νίκη.
Τις στημένες φάσεις και ότι έβαλε 2 γκολ από αυτές ο Ολυμπιακός: Είναι πολύ σημαντικό να σκοράρεις από στημένες φάσεις. Ειδικά σε ματς όπως το σημερινό. Πρέπει να το εκμεταλλευόμαστε αυτό. Πέρυσι το κάναμε αρκετά. Ελπίζουμε φέτος να το κάνουμε πιο πολύ.
Το ερυθρόλευκο σύνολο: Πιστεύω πως έχουμε ακόμα περιθώρια βελτίωσης. Έχουμε ακόμα δρόμο και πολλά νέα πρόσωπα. Εμείς πάντα προσπαθούμε να φέρνουμε τα ματς στα μέτρα μας και σε πέρας. Να κερδίζουμε και να προχωράμε.
Το εάν του αρέσει η ζωή του στην Ελλάδα και το κατά πόσον συνεχίζει να τονίζει πως το πλέον αγαπημένο του μέρος είναι η Μούρθια: Ναι μου αρέσει πολύ η Αθήνα και η Ελλάδα. Μου αρέσει πολύ η πόλη και το ποδόσφαιρο. Ζω καλά και προσπαθώ να απολαμβάνω την μπάλα και ζωή γενικά εδώ. Ναι συνεχίζει να είναι η Μούρθια το αγαπημένο μου μέρος. Εκεί είναι η οικογένειά μου και οι φίλοι μου. Ελπίζω να γυρίσω μία μέρα εκεί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα