Απαγορεύεται η γκέλα, ευκαιρία για Μπεργκ!

Απαγορεύεται η γκέλα, ευκαιρία για Μπεργκ!

Απαγορεύεται η γκέλα, ευκαιρία για Μπεργκ!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για το παιχνίδι με την Ξάνθη , που ....λυσσάει κόντρα στους «πράσινους» και το γεγονός ότι Στραματσόνι και παίκτες πάνε στο ματς έχοντας στο μυαλό τους ότι απαγορεύεται η γκέλα. Παράλληλα, στέκεται στην ευκαιρία του Μπεργκ να σκοράρει και κατά της Ξάνθης, για πρώτη φορά από τότε που ήρθε στην Ελλάδα.

Την στιγμή, που το μπάχαλο καλά κρατεί με την ΕΠΟ και οι διαιτητές-κομάντο είναι ανάμεσά μας  , έτοιμοι να επέμβουν , όποτε …χρειαστεί ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει μία ομάδα, που του έχει κάνει διαχρονικά πολλές ζημιές. Και με τον Λουτσέσκου η Ξάνθη είναι ακόμα πιο δύσκολος αντίπαλος για τον Παναθηναϊκό. Πέρυσι για το πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός του Στραματσόνι ηττήθηκε από την Ξάνθη στην Λεωφόρο, ενώ πρόπερσι η Ξάνθη είχε κερδίσει πάλι μέσα στην Λεωφόρο και είχε αποκλείσει τον Παναθηναϊκό από τη συνέχεια του κυπέλλου.

Είναι δεδομένο, λοιπόν, ότι η ομάδα κόντρα στην Ξάνθη θα έχει έναν αντίπαλο, που βρίσκει τον τρόπο και κάνει ζημιές χρόνια τώρα. Αυτό για μένα μπορεί και να είναι καλό. Διότι η ομάδα θα μπει υποψιασμένη στο γήπεδο και ο Στραματσόνι, αλλά και οι παίκτες ξέρουν τις δυσκολίες του αγώνα. Ξέρουν, ότι αν δεν ματώσουν δεν θα κερδίσουν. Αρα  λογικά, η περίπτωση εφησυχασμού δεν υπάρχει.

Η ομάδα είναι στην κορυφή της βαθμολογίας και πρέπει να πάει σαν πρωτοπόρος να παίξει στο Καραισκάκη με τον Ολυμπιακό. Για να γίνει αυτό απαγορεύονται τα λάθη και οι γκέλες στα παιχνίδια με την Ξάνθη(Λεωφόρο), Βέροια(εκτός), Ηρακλή(Λεωφόρο). Πιστεύω, ότι αυτό το έχουν καταλάβει όλοι στην ομάδα και αύριο θα κάνουν αυτό, που πρέπει και θα νικήσουν την Ξάνθη , που χρόνια τώρα ….ζει για τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό. Οι λόγοι είναι …γνωστοί! Οσοι παίξουν, λοιπόν, αύριο μπαίνουν στο γήπεδο και δείχνουν στην Ξάνθη, ότι δεν έχει καμία τύχη και θα φύγει ηττημένη. Αυτό έκαναν με τον Αστέρα, αυτό πρέπει να κάνουν και με την Ξάνθη.

Ο Μπέργκ έχει παίξει μόλις ένα 90λεπτο κόντρα στην Ξάνθη στο πρωτάθλημα. Αύριο νομίζω, ότι είναι μία καλή ευκαιρία να σκοράρει και να βάλει και την Ξάνθη στις ομάδες, που έχει σκοράρει στην Σούπερ Λίγκα.

*Μαθαίνω ότι στο Πειραιά, πανηγυρίζουν με τον ορισμό του Φουκάκη στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Ξάνθη και στοιχηματίζουν, κιόλας ότι ο Παναθηναϊκός δεν κερδίζει. Εγώ δεν τα συμμερίζομαι αυτά και λέω, ότι ο Φουκάκης δεν θα δώσει δικαιώματα, διότι αν δώσει θα δικαιώσει αυτούς που τα λένε. Για να δούμε τι θα δούμε….

Best of internet