Ανέστης: «Να δείξουμε το ατσάλι μας»

Ανέστης: «Να δείξουμε το ατσάλι μας»

Για την ήττα της ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό και την αντίδραση που θα πρέπει να έχει στο ματς της Δευτέρας στη Λάρισα, μίλησε ο Γιάννης Ανέστης.

Ανέστης: «Να δείξουμε το ατσάλι μας»

Αναλυτικά όσα είπε ο τερματοφύλακας της Ενωσης στη Nova...

Για το πώς πρέπει να αντιδράσει η ΑΕΚ μετά την ήττα στο Καραϊσκάκη:«Μετά από ένα ντέρμπι που το έχεις χάσει, δείχνεις το ατσάλι σου και πόσο σοβαρός θα είσαι στο επόμενο παιχνίδι. Πρέπει να μπούμε δυνατά από την αρχή για να δείξουμε πως ό,τι προηγήθηκε ήταν απλώς ένα άτυχο αποτέλεσμα για μας. Πρέπει να μπούμε να νικήσουμε. Δεν θα έλεγα ότι επηρεαζόμαστε απ' την ήττα στο ντέρμπι. Είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να αφήσουμε πίσω το κακό, άτυχο αποτέλεσμα. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε καθημερινά, για να γινόμαστε ακόμα καλύτεροι ώστε τη Δευτέρα να κάνουμε ό, τι πρέπει για να πάρουμε τη νίκη σ΄αυτό το παιχνίδι».

Για την ΑΕΛ: «Η Λάρισα είναι σε καλή κατάσταση κι αυτό αποδεικνύεται τόσο απ' τη νίκη της κόντρα στον Ολυμπιακό, όσο και απ' το θετικό αποτέλεσμα που πήρε στη Λιβαδειά. Εμείς όμως δεν πρέπει να κοιτάξουμε τη Λάρισα. Από την αρχή του παιχνιδιού πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό του και αν κάνουμε ό, τι δουλεύουμε στην προπόνηση πιστεύω ότι θα νικήσουμε».

Για το κλίμα που θα συναντήσει η ΑΕΚ: «Η έδρα δεν πρέπει να μας επηρεάσει καθόλου. Έτσι είναι στα εκτός έδρας ματς. Το σημαντικό είναι να μπούμε δυνατά απ' το πρώτο λεπτό για να διεκδικήσουμε τη νίκη».

Best of internet