Ατλέτικο Μαδρίτης - Γρανάδα 7-1

Ατλέτικο Μαδρίτης - Γρανάδα 7-1

bet365

Μπορεί να βρέθηκε να χάνει, όμως η Ατλέτικο γιόρτασε τα 50 χρόνια του Vicente Calderon διαλύοντας 7-1 την Γρανάδα, με τον Καράσκο να πετυχαίνει χατ-τρικ. Δύο γκολ ο Γκαϊτάν.

Οι aficionados ετοίμασαν εκπληκτικό κορεό για τα 50 χρόνια της ιστορικής έδρας και το φινάλε του ματς με τους Ανδαλουσιάνους τους βρήκε να πανηγυρίζουν την επιστροφή στην κορυφή. Η Ατλέτικο κατάφερε να γυρίσει το ματς πριν το ημίχρονο, έβαλε ακόμα δύο στο πρώτο κομμάτι του δεύτερου και μπόρεσε να κρατήσει δυνάμεις για τον εκτός αγώνα της Τετάρτης κόντρα στην Ροστόβ για το Champions League. Το πρώτο χατ-τρικ σαν Rojiblanco πέτυχε ο απόλυτος πρωταγωνιστής, Γιανίκ Καράσκο, ντομπλέτα ο Καράσκο.

Το ματς ξεκίνησε χωρίς ρυθμό και η Γρανάδα έκανε κάτι που δεν είχε κάνει σε κανένα από τα προηγούμενα 5 παιχνίδια της κόντρα στους Rojiblancos. Να σκοράρει. Και το έκανε με εντυπωσιακό τρόπο στο 18’ με τον Ισαάκ Κουένκα να νικά τον Ομπλακ με τρομερό σουτ. Στο 22’ ο Σάβιτς έκανε επέμβαση την τελευταία στιγμή και στο 32’ ο Οτσόα σταμάτησε τον Κορέα. Τελικά το 1-1 για την ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε έγινε στο 34’ όταν μετά το κόρνερ του Γκριζμάν, ο Καράσκο πήρε την κεφαλιά, ο Οτσόα δεν απέκρουσε πειστικά και ο πρώην άσος της Μονακό έκανε τη δουλειά από κοντά. Ο Καράσκο πρόλαβε να γίνει ο πρωταγωνιστής και να διώξει το όποιο άγχος πριν οι ομάδες πάνε στα αποδυτήρια καθώς το σουτ μέσα από την περιοχή στο 45’ κόντραρε στον Τίτο και πήγε στην κλειστή γωνία του Οτσόα για το 2-1.

Παίξε νόμιμα με ανανεωμένο Mobile Site στην Sportingbet

Σε λίγα λεπτά στην επανάληψη το… παραμύθι τελείωσε οριστικά. Στο 61’ ο Γκριζμάν απέφυγε τον προσωπικό του αντίπαλο και από τη γραμμή γύρισε στο πέναλτι, απ’ όπου ο Καράσκο εκτέλεσε για το 3-1 και δύο λεπτά αργότερα έγινε το 4-1 όταν μετά την προσπάθεια του Φιλίπε Λουίς, ο Οτσόα νίκησε τον Κορέα αλλά ο Νίκο Γκαϊτάν, που μόλις είχε περάσει στο ματς, έστειλε την μπάλα στην ανυπεράσπιστη εστία. Στο 67’ ο Γκριζμάν δεν βρήκε στόχο, ο Τσόλο έδωσε τις απαραίτητες ανάσες και το okay για ξεκούραση μέσα στο ματς και στο 81’ ο Γκαϊτάν με ωραίο αριστερό σουτ, μετά την πάσα του Καράσκο ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5-1. Το 6-1 έκανε ο Κορέα με εξαιρετικό σουτ στη γωνία εκτός περιοχής και το τελικό 7-1 ο Τιάγκο με αριστερό σουτ στο παραθυράκι μετά την ωραία ατομική προσπάθεια και την ασίστ του Καράσκο.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα