Περιμένουν τον Λεοζίνιο στον Ηρακλή

Gazzetta team
Περιμένουν τον Λεοζίνιο στον Ηρακλή

bet365

Μέχρι και την τελευταία στιγμή θα περιμένει ο Νίκος Παπαδόπουλος τον Λεοζίνιο για να δει αν θα τον υπολογίζει για την Τούμπα.

Στο όνομα του Λεοζίνιο ακούει όχι ο μόνος, αλλά ο μεγάλος «πονοκέφαλος» του Νίκου Παπαδόπουλου ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ο Βραζιλιάνος το Σάββατο έκανε θεραπεία και ο προπονητής του Ηρακλή θα περιμένει την Κυριακή για να δει την κατάστασή του και να αποφασίσει αν θα τον υπολογίσει για την Τούμπα ή αν θα τον προσθέσει στους άλλους απόντες.

Αυτοί είναι οι Περόνε, Στάμου που συνεχίζουν το ατομικό πρόγραμμα, αλλά και ο Λουκίνας που είναι τιμωρημένος.

Αναλυτικά η αποστολή: Χουάντερσον, Περνίς, Μπαρτολίνι, Ζιαμπάρης, Καραγκούνης, Σαραμαντάς, Τσότρας, Ρούσσος, Κούρος, Λεοζίνιο, Ιντζόγλου, Κυριακίδης, Μπλέτσας, Αγγελόπουλος, Μπικιάρης, Πασάς, Αμαραντίδης, Μπαρέττας, Μοντέιρο, Λάμπρου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα