Μητρόπουλος: «Με καθοδήγησε η ΕΠΟ, τους ενημέρωσα όλους»

Gazzetta team
Μητρόπουλος: «Με καθοδήγησε η ΕΠΟ, τους ενημέρωσα όλους»

bet365

Με δηλώσεις του ο Βίκτωρας Μητρόπουλος αναφέρει σχετικά με την προσφυγή του που ανέβαλε εκ νέου τις εκλογές στην ΕΠΟ πως τον καθοδήγησε η Ομοσπονδία, ενώ επισημαίνει πως για την κίνησή του αυτή είχε ενημερώσει Σαββίδη, Μελισσανίδη και Αλαφούζο.

Αναλυτικά ο Βίκτωρας Μητρόπουλος με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Arena FM 89.4 ανέφερε: «Εμένα με καθοδήγησε η ΕΠΟ διότι η ΕΠΟ συναίνεσε στο τέλος. Το ιστορικό το ξέρουν όλοι, το ερώτημα που προκύπτει είναι πώς είναι δυνατόν όταν έχει ενημερωθεί εδώ και ένα μήνα η πλευρά του κ. Γραμμένου. Ενημερώθηκαν οι στενοί συνεργάτες του κ. Σαββίδη, του κ. Μελισσανίδη και του κ. Αλαφούζου, λίγο αργότερα, όπως οι συνεργάτες του κ. Μαρινάκη. Εγώ τους ενημέρωσα, αυτοί ρώτησαν τα νομικά τους επιτελεία και κατάλαβαν ότι είχαν κάνει μια γκάφα για έξι ολόκληρους μήνες, όσο κρατάει δηλαδή η προεκλογική εκστρατεία».

Αναφορικά με το ταξίδι του στην Θεσσαλονίκη: «Δεν έχω μιλήσει μαζί του (σ.σ. εννοεί τον Σαββίδη) και δεν υπάρχει λόγος. Ανέβηκα στην Θεσσαλονίκη γιατί ήθελα να δω τον κ. Ορφανό για τον νόμο του και να του πω την άποψη μου. Μου είπε ότι είναι 100% αυτό που λέω και με την ευκαιρία της επισκέψεως μου ενημέρωσα και τους ανθρώπους του κ. Σαββίδη. Κανένας πάντως δεν φάνηκε να δείχνει ενδιαφέρον».

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Η ουσία είναι ότι κανένας δεν έκανε τίποτα, υπήρχε βέβαια και μεγάλη ευθύνη από τον κ. Κοντονή ο οποίος όφειλε να έχει μέσω της Γενικής Γραμματείας που εναρμονίζει τα καταστατικά για τα σωματεία και αυτό δεν είχε γίνει. Εγώ έκανα την δουλειά μου, είμαι εκδότης, διαπίστωσα κάποια πράγματα, είμαι άνθρωπος του ποδοσφαίρου και Έλληνας πολίτης, γιατί να αφήσω μια διοίκηση να ασελγεί, όπως ήταν η διοίκηση της ΕΠΟ; Εγώ επιδίωξα την νομιμότητα και αυτό επιδιώκω πάντα. Το τι λένε τώρα δεν με ενδιαφέρει καθόλου, ας αποδείξει κάποιος το παραμικρό εις βάρος μου.

Την μέρα που υπέβαλα την αίτηση το διαιτητικό δικαστήριο, τρελάθηκε. Την ίδια μέρα έστειλα εξώδικο στον κ. Κοντονή, γιατί αυτός ήταν δικός του νόμος και οφείλει να τον υποστηρίξει παρεμβαίνοντας στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, έχει γίνει κατά το παρελθόν πάρα πολλές φορές παρέμβαση υπέρ το νόμου. Ο κ. Κοντονής δεν το έκανε άρα προφανώς οι τακτικοί δικαστές, είδαν τι γίνεται. Όταν η πλευρά της ΕΠΟ είδαν ότι χάνουν, οι δυο δικηγόροι που συμμετείχαν, έκαναν… την πάπια.

Οι δυο δικηγόροι που έβαλα εγώ (υποχρεώθηκα να τους βάλω γιατί δε θα δεχόντουσαν την προσφυγή μου), ψήφισαν εις βάρος της προσφυγής μου. Έγινε διότι ο πίνακας που μου έδωσαν ήταν μόνο από Ενώσεις».

Η ερώτησή του στον Ευάγγελο Γραμμένο: «Θέλω να κάνω μια ερώτηση στον κ. Γραμμένο. Ήταν νόμιμη η προσφυγή μου; Γιατί τότε να δώσω εξηγήσεις όταν προβαίνω σε μια νόμιμη ενέργεια;».

Αναφορικά με την δήλωση Γραμμένου, ότι δεν έχει δει ποτέ τον Θωμά Μητρόπουλο και κανένας πλην του ιδίου δεν κάνει επαφές με Eνώσεις: «Καλά, προφανώς ο κ. Γραμμένος έχει μείνει στο 1980…».

Γιατί το έκανε τώρα και όχι τρεις μήνες πριν: «Καταρχήν δεν το ήξερα τρεις μήνες πριν, το ήξερα 40 μέρες και το ξαναλέω ότι ενημέρωσα. Δεν το έκανα πιο πριν γιατί περίμενα να λήξει η δίκη της ΕΠΟ. Έκανα την πρόταση όταν έληγε η θητεία της ΕΠΟ, γιατί η ΕΠΟ θα μπορούσε να χαλάσει όλο αυτόν τον σχεδιασμό. Περίμενα τουλάχιστον από τον κ. Γραμμένο να πει έκανα λάθος, ήταν ένα νομικό θέμα που δεν το είδα.

Θέλω να διαβεβαιώσω τον κ. Γραμμένο ότι εγώ δεν παίρνω εντολές από κανέναν, δεν ήμουν ποτέ στα διοικητικά, εδώ και 10 χρόνια, μου έγιναν προτάσεις αλλά αρνήθηκα».

Αν γίνουν εκλογές με ποιον θα είστε από τους δυο;

«Δεν θα είμαι με την διοίκηση της ΕΠΟ. Αν με πείσει η αντιπολίτευση θα είμαι μαζί τους».

 

Τελευταία Νέα