Δεν το πίστευε για το πρόγραμμα της Λίβερπουλ ο Κλοπ

Δεν το πίστευε για το πρόγραμμα της Λίβερπουλ ο Κλοπ

Gazzetta team
Δεν το πίστευε για το πρόγραμμα της Λίβερπουλ ο Κλοπ

bet365

Ο Γίργκεν Κλοπ... τρελάθηκε με το πρόγραμμα των αγώνων της Premier League αφού η Λίβερπου θα παίξει με Σίτι και Σάντερλαντ σε διάστημα 48 ωρών.

«Ημουν καλά για ένα δευτερόλεπτο όταν έλαβα το βραβείο του καλύτερου προπονητή του μήνα, όμως μετά είδα τις πρόγραμμα. Εχουμε λιγότερες από 48 ώρες μεταξύ του παιχνιδιού μας με την Σίτι στις 31 Δεκεμβρίου και αυτού με την Σάντερλαντ στις 2 Ιανουαρίου. Είναι ενδιαφέρουσα ιδέα το κενό των 48 ωρών αλλά δεν μπορώ να πιστέψω ότι θα παίξουμε δύο αγώνες τόσο κοντά μεταξύ τους. Κάθε μέρα μαθαίνω και περισσότερα για το πρωτάθλημα και μάλλον πρέπει να ρωτήσω κάποιον αν μπορούμε να έχουμε περισσότερο χρόνο στη διάθεσή μας. Καταλαβαίνω ότι υπάρχει η παράδοση. Δεν θα έλεγα ποτέ ότι η Boxing Day δεν είναι καλή ιδέα. Είναι ξεχωριστή ημέρα στην Αγγλία και η δεύτερη ημέρα του Ιανουαρίου; Πως να προετοιμάσω την ομάδα για κάτι τέτοιο; Λες στους παίκτες ότι δίνουμε το 50% κόντρα στην Σίτι επειδή έχουμε την Σάντερλαντ τη Δευτέρα;» ήταν τα λόγια του Γερμανού τεχνικού των Reds.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα