Τακτική και δοκιμές ενδεκάδας από Ίβιτς

Τακτική και δοκιμές ενδεκάδας από Ίβιτς

bet365

Ο Βλάνταν Ίβιτς δούλεψε πάνω στο κομμάτι της τακτικής και στο σχήμα, που έχει στο μυαλό του ενόψει του κυριακάτικου ματς με τον Ηρακλή στην Τούμπα. Τα νέα για τον νεαρό Γιαννούλη.

Μπαίνοντας στην τελική ευθεία για τον αγώνα της Κυριακής, ο Σέρβος τεχνικός επικεντρώθηκε στο κομμάτι της τακτικής κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Παρασκευής.

Ουσιαστικά έχει αποφασίσει για το σχήμα με το οποίο θα παραταχθεί ο «Δικέφαλος εναντίον του Ηρακλή κι όπως αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο δελτίο Τύπου της προπόνησης: «ο Βλάνταν Ίβιτς και οι συνεργάτες του δούλεψαν στην τακτική τόσο στο ανασταλτικό κομμάτι όσο και στο δημιουργικό με τις ασκήσεις ν’ αφορούν την αντιμετώπιση και την εκμετάλλευση των φάσεων».

Όπως έχουμε αναφέρει και όπως φάνηκε και στο μεγαλύτερο μέρος της σημερινής προπόνησης αυτοί που έχουν το προβάδισμα για να ξεκινήσουν την Κυριακή είναι οι:

Γλύκος, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Λέοβατς (στην αμυνα), Κάνιας Τσίμιροτ (αμυντικά χαφ), Κάμπος, Ροντρίγκες (στα άκρα), Μπίσεσβαρ (δεκάρι) και Αθανασιάδης (κορυφή).

Σε ό,τι αφορά στο ιατρικό κομμάτι, ο Δημήτρης Γιαννούλης υπεβλήθη σε μαγνητική τομογραφία, η οποία έδειξε πως υπέστη μια κάκωση πρώτου βαθμού στη δεξιά ποδοκνημική και η επιστροφή του υπολογίζεται στις 7-10 μέρες.

Ο Γιώργος Τζαβέλλας συνέχισε ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης με ασκήσεις στο γυμναστήριο και στην πισίνα.

Το Σάββατο (15.10) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:00 στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα