Γιατί δεν ήταν έκπληξη ο αποκλεισμός των Σιόβα - Καρντόσο...

Γιατί δεν ήταν έκπληξη ο αποκλεισμός των Σιόβα - Καρντόσο...

Γιατί δεν ήταν έκπληξη ο αποκλεισμός των Σιόβα - Καρντόσο...

Ουδεμία έκπληξη συνιστά ο αποκλεισμός των Όσκαρ Καρντόσο και Δημήτρη Σιόβα από την αποστολή για το Ολυμπιακός - Πανιώνιος. Διαβάστε το γιατί.

Ο Παραγουανός επιθετικός για αρχή από την πρώτη στιγμή που ήρθε στον Ολυμπιακό δεν ήταν στο επιθυμητό επίπεδο της ετοιμότητας. Αυτό φαίνεται και στους αγώνες και φαίνεται και στις προπονήσεις.

Από την μία ο Όσκαρ Καρντόσο παρά τις προσπάθειες που κάνει πρέπει να βρει τον χρόνο του και τα πατήματά του. Από την άλλη εάν συνέχισε σε τέμπο χρησιμοποίησης κινδύνευε να "καεί". Την ίδια ώρα ο Γκονσάλο Πασιένσια ανεβάζει διαρκώς στροφές και παρουσιάζει πιο καλή εικόνα σε επίπεδο προπονήσεων στον Ρέντη. Οπότε από την στιγμή που ο Πάουλο Μπέντο θα πήγαινε στην λογική να πάρει 2 φορ στην αποστολή θα ήταν ο φορμαρισμένος και... ταύρος Ιντέγε και ο πιτσιρικάς Πορτογάλος.

Όσον αφορά στον Σιόβα τώρα. Ο έμπειρος στόπερ του Ολυμπιακού και από τους πλέον παλιούς παίκτες στην ομάδα έχει συνέλθει πλήρως από τα όποια "θέματα" τραυματισμών είχε. Ωστόσο στα μάτια και στα πλάνα του Μπέντο δεν είναι στις πρώτες επιλογές των στόπερ.

Στην πρώτη γραμμή είναι οι Μποτία, Ντα Κόστα και Βιάνα και ακολουθεί ο πιτσιρικάς Ρέτσος, τον οποίο πιστεύει πολύ. Οπότε ο Δημήτρης Σιόβας - που βρέθηκε αρκετά κοντά στο να φύγει το καλοκαίρι - έχει μείνει... πίσω στην σχετική λίστα. Εφόσον συνεχιστεί βέβαια αυτή η κατάσταση ο διεθνής κεντρικός αμυντικός θα ψαχτεί - όπως και ο Γιάννης Μανιάτης - για μεταγραφή στο εξωτερικό. Όπως έχει κάνει και στο παρελθόν. Θυμίζουμε πως από τον περσινό Γενάρη γινόταν κάθε φορά συζήτηση για πιθανή αποχώρηση του Σιόβα για σύλλογο του εξωτερικού.

- Προφανώς στην ίδια κατηγορία με τον Σιόβα είναι και ο Φελίπε Πάρντο. Έχει αρκετό... δρόμο ακόμα να διανύσει για να ανέβει στην λίστα προτιμήσεων του Μπέντο.

Best of internet