Ολυμπιακός: Χωρίς Καρντόσο στη Νέα Σμύρνη

Ολυμπιακός: Χωρίς Καρντόσο στη Νέα Σμύρνη

bet365

Ετοιμος για τη Νέα Σμύρνη είναι ο Ολυμπιακός, με τους Φορτούνη, Ντε Λα Μπέγια και Πάρντο να είναι εκτός μάχης. Εκτός ο Όσκαρ Καρντόσο, όπως κι ο Σιόβας.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το ματς με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Πάουλο Μπέντο δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Φορτούνη-Πάρντο, ενώ ο Ντε Λα Μπέγια δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο πόδι του και τέθηκε εκτός μάχης. Εκτός έμεινε κι ο Καρντόσο, ο οποίος δεν είναι ακόμη στην επιθυμητή φυσική κατάσταση, ενώ παρά τις εκτιμήσεις ότι ο Σιόβας θα επιστρέψει στην αποστολή της ομάδας ύστερα από 2,5 μήνες αυτό τελικά δεν συνέβη.

Λογικά στον αγωνιστικό χώρο θα παραταχθούν οι Καπίνο στο τέρμα, με τους Φιγκέιρας και Ρέτσο να είναι στο δεξί και στο αριστερό άκρο της άμυνας. Μποτία και Βιάνα θα είναι τα δύο στόπερ. Μιλιβόγεβιτς, Μάρτινς θα βρίσκονται στον χώρο του κέντρου με τον Μάριν να έχει τον ρόλο του οργανωτή πίσω από τον Ιντέγε, εκτός και αν προτιμηθεί να ξεκινήσει ο Πασιένσια, δίνοντας ανάσες στο Νιγηριανό.

Παίξε νόμιμα με 100+ Ειδικά Στοιχήματα στη Vistabet

Σεμπά και Ελιουνούσι θα βρίσκονται στα άκρα με τον Μανθάτη να έχει επίσης τις πιθανότητές του για να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα.

Η αποστολή:

Μποτία, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντομίνγκες, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Ιντέγε, Καπίνο, Λεάλι, Μανθάτης, Μάριν, Μάρτινς, Μιλιβόγεβιτς, Πασιένσια, Ρέτσος, Σεμπά, Βιάνα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα