Χαρίσης: «Με συγκέντρωση για τη νίκη»

Χαρίσης: «Με συγκέντρωση για τη νίκη»

Χαρίσης: «Με συγκέντρωση για τη νίκη»

Αποφυγή... δυσάρεστων σεναρίων, όπως το περσινό που περιελάμβανε ήττα για τον ΠΑΟΚ, είναι το σύνθημα του Χάρη Χαρίση για το προσεχές ντέρμπι με τον Ηρακλή. «Με συγκέντρωση από την αρχή για τη νίκη. Πέρυσι την... πατήσαμε» σχολίασε. 

Ο νεαρός χαφ του ΠΑΟΚ μίλησε στην κάμερα της Nova και τόνισε:

Για τα παιχνίδια με Ξάνθη και Βέροια: «Στο παιχνίδι με την Ξάνθη ήμαστε αρκετά καλοί. Δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες και θεωρώ ότι μας αδίκησε το αποτέλεσμα. Με την Βέροια πάλι θα μπορούσαμε να κερδίσουμε, βγάλαμε φάσεις αλλά γενικά δεν παίξαμε καθόλου καλά σε εκείνο το παιχνίδι. Μέσα στις δύο εβδομάδες που ακολούθησαν νομίζω έγινε πολύ καλή δουλειά και θα εμφανιστούμε καλύτεροι στα παιχνίδια που έρχονται».

Για το αν το βάρος πέφτει κάπου συγκεκριμένα: «Η δουλειά που γίνεται είναι σε όλους τους τομείς. Ο προπονητής ξέρει καλύτερα από όλους τι πρέπει να κάνει και πως πρέπει να δουλέψει. Νομίζω όλοι θα είναι έτοιμοι να ανταπεξέλθουν».

Για τα τελευταία παιχνίδια που έδωσε με την Εθνική Ελπίδων: «Με την Εθνική Ελπίδων έζησα για δύο χρόνια ωραίες εμπειρίες. Έπαιξα παιχνίδια κόντρα σε άλλες εθνικές ομάδες που ήταν ιδιαίτερο για μένα. Ήταν μεγάλη τιμή που φόρεσα το εθνόσημο».

Για το αν η Εθνική Ελλάδας αποτελεί στόχου του: «Όπως κάθε Έλληνας ποδοσφαιριστής, έτσι κι εγώ έχω σαν στόχο να αγωνιστώ με την Εθνική Ομάδας των ανδρών».

Για το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΠ Ηρακλής: «Είναι ένα τοπικό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Πέρυσι την…πατήσαμε. Φέτος πάμε για την νίκη από την αρχή και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς στην έδρα μας».

Για το ποια είναι τα στοιχεία που θα φέρουν την νίκη: «Νομίζω πως το σημαντικότερο για να κερδίσουμε είναι η συγκέντρωση».

Για το αν σκέφτονται μόνο το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΠ Ηρακλής ή σκέφτονται και τις επόμενες υποχρεώσεις: «Όπως έχουμε πει όλοι σκεφτόμαστε μόνο το παιχνίδι που είναι μπροστά μας. Αφήνουμε σε δεύτερη μοίρα τα επόμενα παιχνίδια».

Best of internet