Γραμμένος: «Εκφράζουμε την πλειοψηφία του εκλογικού σώματος της ΕΠΟ»

Gazzetta team
Γραμμένος: «Εκφράζουμε την πλειοψηφία του εκλογικού σώματος της ΕΠΟ»

bet365

Η αντιπολίτευση είναι έτοιμη να έχει ενεργή συμμετοχή στις συζητήσεις με την FIFA σύμφωνα με τον Βαγγέλη Γραμμένο.

Με δηλώσεις στο «ΣΠΟΡ FM 94.6», ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος δήλωσε την πρόθεση της αντιπολίτευσης να κάτσει στο ίδιο τραπέζι με την FIFA, έχοντας ενεργό ρόλο στις συζητήσεις με την Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το ενδεχόμενο η προσωρινή διοίκηση που θα επιβάλλει η FIFA να παραμείνει για διάστημα μηνών: «Δεν συμφωνώ με διάρκεια τόσο μεγάλη. Μια προσωρινή διοίκηση πρέπει να είναι μικρής διάρκειας. Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να συμφωνήσουμε με τη FIFA και μετά με δημοκρατικές διαδικασίες να εκλεγεί μια νέα διοίκηση. Προφανώς αυτό που θέλει η παγκόσμια ομοσπονδία είναι να δοκιμάσει ένα νέο σχήμα και να το βάλει σε μια άλλη λογική από αυτή που έχει τώρα η ΕΠΟ. Το μακρύ χρονικό διάστημα, όμως, με ένα προσωρινό σχήμα δεν ευνοεί την ανάπτυξη.

Όταν υπάρχει παρατεταμένη προεκλογική περίοδος δεν παράγεται υγεία. Το ίδιο ισχύει παντού. Πολώνεται το κλίμα και υπάρχουν εντάσεις και αντεγκλήσεις. Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Σήμερα κανονικά θα γινόταν η Γενική Συνέλευση και θα ήταν ένα μεγάλο κρας τεστ. Θα ήταν μια αναμέτρηση που θα προμήνυε το αποτέλεσμα των εκλογών».

Για το αν γίνονται κι άλλες επαφές πέραν των 32 Ενώσεων που ήδη μετρά η αντιπολίτευση: «Υπάρχουν κι άλλες συνομιλίες και επαφές, αλλά δεν μπορώ να πω περισσότερα. Η διαφορά των δικών μου δηλώσεων και του κ Ελευθεριάδη είναι απλή. Εμείς βγάζουμε τις Ενώσεις μας με τις υπογραφές τους».

Για το τι συνέβη με την ΕΠΣ Ηρακλείου: «Ο Νίκος Τζώρτζογλου είναι φίλος μου και ένας άνθρωπος που έχει προσφέρει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Συνομιλώ σχεδόν καθημερινά μαζί του. Έχει ο καθένας μας τις δικές του απόψεις και σε αρκετά θέματα είναι ταυτόσημες. Δεν είναι η σχέση μας τέτοια, ώστε αν δεν με ψηφίσει να είμαστε στα κάγκελα. Δεν είχε πει ότι θα στηρίξει τον Ελευθεριάδη, αλλά ότι είναι αντιπολίτευση της αντιπολίτευσης. Οι απόψεις του Νίκου είναι λίγο αιρετικές, αλλά είναι δόκιμες. Κάποιες από αυτές τις αποδέχομαι».

Για το τι θα κάνει η παράταξη μετά την ανακοίνωση του σχεδίου της FIFA: «Θα πρέπει να είμαστε ισότιμο μέλος σε αυτή την ανταλλαγή απόψεων και τη λήψη αποφάσεων. Σήμερα εκφράζουμε εμπράκτως και εγγράφως την πλειοψηφία του εκλογικού σώματος της ομοσπονδίας. Υποθέτω λοιπόν ότι η FIFA θα μας καλέσει κι εμάς».

Για το αν έχει επαφές με τον Θεόδωρο Θεοδωρίδη: «Έχω μιλήσει μαζί του, αλλά δεν χειρίζεται εκείνος το ελληνικό θέμα. Έχει εικόνα, έχει άποψη, αλλά δεν είναι ο εντεταλμένος για να λύσει τα προβλήματα. Το ζητούμενο είναι να έρθει αυτός που δεσμεύει με την υπογραφή του την FIFA και αυτός είναι ο κ. Κουτσοκούμνης. Με αυτόν θέλουμε να συζητήσουμε για να δούμε τι περιλαμβάνει η ατζέντα της επόμενης μέρας του ελληνικού ποδοσφαίρου».

 

Τελευταία Νέα