Δήλωση πίστης στη Ρεάλ από τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Δήλωση πίστης στη Ρεάλ από τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Κώστας Ζάλιαρης
Δήλωση πίστης στη Ρεάλ από τον Κριστιάνο Ρονάλντο

bet365

Ομάδα της καρδιάς του (μαζί με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) χαρακτήρισε τη Ρεάλ Μαδρίτης ο Κριστιάνο Ρονάλντο, που ξεκαθάρισε ότι πρόθεσή του είναι να μείνει στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» για πολλά χρόνια ακόμα...

Τη στιγμή που φαίνεται ότι η προσφορά νέου συμβολαίου στον Πορτογάλο σούπερ σταρ είναι από τα κύρια εξωαγωνιστικά ζητήματα στον σύλλογο της Μαδρίτης, ο ποδοσφαιριστής βοηθάει με τον τρόπο του και τονίζει ότι το μυαλό του είναι αποκλειστικά στην ομάδα και θέλει να συνεχίσει για πολλά χρόνια ακόμα στους «μερένχες».

«Είναι η ομάδα της καρδιάς μου και θέλω να μείνω εδώ...» δήλωσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο στη βράβευσή του από τις Marca και Gazzetta dello Sport για τον πολυτιμότερο παίκτη του περσινού Τσάμπιονς Λιγκ, αναφέροντας και για τον Ζινεντίν Ζιντάν πως:

«Το γεγονός πως έχει υπάρξει ποδοσφαιριστής έχει βοηθήσει τρομερά. Έχει φέρει πολλά καλά πράγματα από την ημέρα που ανέλαβε την ομάδα και ήξερε τους ποδοσφαιριστές από την εποχή που ήταν δίπλα στον Αντσελότι. Του αρέσει να δουλεύει, είναι επαγγελματίας, αθόρυβος και ακούει την άποψη του ποδοσφαιριστή, κάτι που είναι πολύ θετικό...».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα