Μετά τον Μαρινάκη, τελικά σε Αμερικανούς η Νότιγχαμ Φόρεστ

Κώστας Ζάλιαρης
Μετά τον Μαρινάκη, τελικά σε Αμερικανούς η Νότιγχαμ Φόρεστ

bet365

Από το «ναυάγιο» της μεταβίβασης των μετοχών στον Βαγγέλη Μαρινάκη, η Νότιγχαμ Φόρεστ πωλείται τελικά σε κονσόρτιουμ επιχειρηματιών εξ Αμερικής, με επικεφαλής τον Τζον Τζέι Μουρς.

Ο αγγλικός σύλλογος αναμένεται να περάσει άμεσα σε νέα εποχή όσον αφορά το ιδιοκτησιακό καθεστώς, με τον Φαουάζ Αλ Χασαουΐ να παραχωρεί το 80% των μετοχών και να διατηρεί – όπως είχε ξεκαθαρίσει – το 20% αλλά και να παραμένει στη θέση του προέδρου της ομάδας, στην οποία θέλει να συνεχίσει να επενδύει.

Ο Τζον Τζέι Μουρς, που ηγείται του επιχειρηματικού κονσόρτιουμ στην κατοχή του οποίου θα περάσουν οι μετοχές της Νότιγχαμ Φόρεστ έναντι 50 εκατ.λιρών, ήταν πρώην αφεντικό της ομάδας San Diego Padres του αμερικανικού μπέιζμπολ.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο πρόσφατο παρελθόν, ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας είχε ασχοληθεί και με το ενδεχόμενο να πάρει την Έβερτον, όμως δεν τα κατάφερε και έστρεψε την προσοχή του στον σύλλογο της Τσάμπιονσιπ.

Συνεργάτες του Μουρς, είχαν βρεθεί στο City Ground αλλά και το προπονητικό κέντρο της Νότιγχαμ Φόρεστ την περασμένη εβδομάδα, σε μια είδους... επιβεβαίωση της απόκτησης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα