Πικέ: «Θέλω να γίνω πρόεδρος της Μπάρτσα»

Πικέ: «Θέλω να γίνω πρόεδρος της Μπάρτσα»

Τα όνειρά του για την αγαπημένη του Μπαρτσελόνα, αλλά και τον Μέσι, μίλησε ο Πικέ. 

Πικέ: «Θέλω να γίνω πρόεδρος της Μπάρτσα»

Αγαπάει την Μπαρτσελόνα... παθολογικά και δε το έκρυψε ποτέ. Ο Πικέ, σε αυτόν αναφερόμαστε, έδειξε για μία ακόμα φορά την «τρέλα» που έχει με την ομάδα της Καταλονίας, ενώ δε δίστασε να αποκαλύψει το όνειρα που έχει για αυτή. «Θα μου άρεσε πολύ να γίνω πρόεδρος της ομάδας μία ημέρα, αφού σταματήσω να παίζω ποδόσφαιρο. Δε νομίζω ότι θα μου ταίριαζε ο ρόλος του προπονητή. Πρόεδρος μου... πάει καλύτερα, γιατί είμαι παθιασμένος με την Μπάρτσα» είπε σε εκπομπή. 

Παράλληλα, αναφέρθηκε στις σχέσεις του με τον Κριστιάνο - από τη Γιουνάιτεντ - και τον Ράμος - από την Εθνική - τονίζοντας πως και με τους δύο τα... πάει πολύ καλά. Μάλιστα, για τον Πορτογάλο είπε πως: «Στην Γιουνάιτεντ ήταν από τους 3-4 παίκτες που είχα καλύτερες σχέσεις. Είναι πολύ ανταγωνιστικός από την φύση του και μοιάζει με... μηχανή. Είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες στην ιστορία του ποδοσφαίρου». 

Τέλος, ο Πικέ φρόντισε να αποθεώσει τον Μέσι, τον οποίο χαρακτήρισε «μοναδικό», ενώ παρομοίασε την ημέρα που θα φύγει από την ομάδα με τον θάνατο ενός γονέα! «Θα είναι σαν να χάνουμε τον πατέρα μας και να πρέπει να πορευτούμε στην ζωή μόνοι μας. Θα είναι πολύ σκληρό για όλους μας. Όταν θα φύγει, δε θα μπορούμε να έχουμε αυτή την... αύρα νίκης, όπως όλα αυτά τα χρόνια. Αλλά έτσι είναι τα αθλήματα και πρέπει όλοι να το αποδεχτούμε». 

Best of internet