Ζήτησαν σε ομάδα στην Αργεντινή να φτιάξει το… στραβό γήπεδο 30 χρόνια μετά!

Gazzetta team
Ζήτησαν σε ομάδα στην Αργεντινή να φτιάξει το… στραβό γήπεδο 30 χρόνια μετά!

bet365

Η Λινιέρς, ομάδα 5ης κατηγορίας στην Αργεντινή παίζει σε γήπεδο με στραβές γραμμές από το 1987 και η Ομοσπονδία το κατάλαβε και ζήτησε διόρθωση 30 χρόνια μετά.

Η Λινιέρς, που αγωνίζεται στην 5η κατηγορία, παίζει στο γήπεδο με αυτές τις γραμμές, από το 1987. Το ένα μισό του είναι μεγαλύτερο από το άλλο και η Ομοσπονδία της Αργεντινής απειλεί τώτα ότι θα το κλείσει αν δεν γίνουν οι απαραίτητες διορθώσεις μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου. Ο πρόεδρος του κλαμπ, Μαρσέλο Γκόμες, είπε ότι οι παράγοντες κατάλαβαν τι… παίζει με το γήπεδο όταν είδαν τις εικόνες μέσω του Google Maps, ενώ ο προπονητής, Σέσαρ Αγκίρε, ότι το όλο σκηνικό δεν αποτελεί πρόβλημα. «Παίζουμε εδώ τόσα χρόνια και έχουμε συνηθίσει το σχήμα. Ισως είναι θέμα του αντιπάλου, αφού χρειάζεται κάποια λεπτά για να συνηθίσει το γήπεδο. Τακτικά όμως, δεν αλλάζουν πολλά πράγματα».

Ο αντιπρόεδρος της Λινιέρς, Μιγκέλ Ναρβάες, αποκάλυψε τι κρύβεται πίσω από το μοναδικό αυτό γήπεδο. «Είναι μια ιστορία που ξεκίνησε πριν 30 χρόνια. Το 1984-85 αγοράστηκαν 7.5 εκτάρια, όμως όταν ξεκίνησαν οι εργασίες δεν υπήρχαν τα λέιζερ. Ετσι, τράβηξαν τις γραμμές και το σχήμα βγήκε λίγο περίεργο. Τώρα προσπαθούμε να το φτιάξουμε».

 

Τελευταία Νέα