Τα καλύτερα γκολ του Ch. League σε στέλνουν στον τελικό της διοργάνωσης! (pics & vids)

Gazzetta team
Τα καλύτερα γκολ του Ch. League σε στέλνουν στον τελικό της διοργάνωσης! (pics & vids)

bet365

Τι καλύτερο από το να επιλέγεις τα αγαπημένα σου γκολ κάθε αγωνιστικής και να διεκδικείς δύο εισιτήρια για τον μεγάλο τελικό;

Το Champions League είναι η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Όχι τυχαία αν κρίνουμε από τα γκολ και το θέαμα που βλέπουμε τα μαγικά εκείνα βράδια της Τρίτης και Τετάρτης.

Ο διαγωνισμός της Nissan «Goal of the Week» λοιπόν επιλέγει κάθε αγωνιστική τα καλύτερα γκολ που σημειώθηκαν και ζητά την ψήφο σου για την ανάδειξη του κορυφαίου.

Το... κλου της ψηφοφορίας βέβαια είναι άλλο! Κάθε αγωνιστική διεκδικείς πλούσια δώρα, που μπορούν να γίνουν δικά σου.

Η Nissan όμως φρόντισε και για το... κάτι παραπάνω. Αυτό δεν είναι άλλο από δύο εισιτήρια για τον μεγάλο τελικό του Champions League, που θα γίνει στις 3 Ιουνίου 2017 στο Κάρντιφ.

Ψηφίζεις και μπαίνεις στην κλήρωση για ένα δώρο – όνειρο για κάθε ποδοσφαιρόφιλο!

Πάμε να δούμε τα καλύτερα γκολ της 2ης αγωνιστικής του Champions League:

Θίο Γουόλκοτ (Άρσεναλ – Βασιλεία: 2-0)

Κυκλοφορία της μπάλας που θα έκανε τον Αρσέν Βενγκέρ να χαμογελά στην άκρη του πάγκου (αν δεν ασχολιόταν με το... φερμουάρ στο μπουφάν του) και συνδυασμός που «σκοτώνει» ανάμεσα σε Αλέξις Σάντσες και Θίο Γουόλοτ.

Ένα-δύο ανάμεσα στον Χιλιανό και τον Άγγλο, με το τελευταίο να τελειώνει υπέροχα τη φάση. Απλά, αλλά τόσο ωραία πράγματα, από τους «Κανονιέρηδες».

Ρικάρντο Κουαρέσμα (Μπεσίκτας – Ντιναμό Κιέβου: 1-1)

Είναι αναμφισβήτητα παικτάρα. Μια παικτάρα που δεν έκανε καριέρα ανάλογη του τεράστιου ταλέντου του. Ακόμα κι έτσι όμως μας θυμίζει συχνά – πυκνά για ποιο λόγο τον έχουμε κατατάξει στο μυαλό μας στην παραπάνω λίστα.

Στήνει την μπάλα έξω από την περιοχή, παίρνει ελάχιστη φόρα, εκτελεί και στέλνει την μπάλα εκεί που ο τερματοφύλακας της Ντιναμό δεν μπορεί να κάνει τίποτα! Αν προσέξετε η μπάλα «ξύνει» το οριζόντιο δοκάρι... Άπιαστο!

Πάουλο Ντιμπάλα (Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Γιουβέντους: 0-4)

Δεν είχε σκοράρει ακόμα στην σεζόν. Περίεργο για ένα επιθετικό της κλάσης του Πάουλο Ντιμπάλα. Μπορεί να άργησε πάντως, αλλά άξιζε τον κόπο αν κρίνουμε από το «τεμάχιο» που σκόραρε κόντρα στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Παίρνει την μπάλα ανάμεσα στο κέντρο και την μεγάλη περιοχή της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, έχοντας αρκετό ελεύθερο χώρο μπροστά του. Προχωρά λίγα μέτρα, με την απόσταση από το τέρμα να παραμένει τεράστια. Ε και;;; «Ξερό» σουτ και... μην την είδατε την μπάλα! Τέτοια γκολ δεν γίνεται να λείπουν από τα «Goal of the Week» της Nissan!

Τόμας Ντιλέινι (Κοπεγχάγη – Κλαμπ Μπριζ: 4-0)

Το περίεργο θα ήταν αν δεν το «έτρωγε» όρθιος ο τερματοφύλακας της Κλαμπ Μπριζ! Ο ορισμός της σουτάρας ήταν αυτό που είδαν οι οπαδοί της Κοπεγχάγης από τον Τόμας Ντιλέινι.

Η πρώτη απόπειρα για γκολ, μέσα μάλιστα από την περιοχή των φιλοξενούμενων, κατέληξε στο κεφάλι αμυνόμενου. Ο μεγάλος κίνδυνος φαίνεται ουσιαστικά να απομακρύνεται, μέχρι που ο Ντιλέινι «οπλίζει» και εκτελεί. Ένα γκολ, χάρμα οφθαλμών!

Καμίλ Γκλικ (Μονακό – Λεβερκούζεν: 1-1)

Με το σκορ στο 0-1 και το ματς να μπαίνει στις καθυστερήσεις, όλα έδειχναν πως η Λεβερκούζεν θα φύγει με ένα μεγάλο διπλό από το Πριγκιπάτο του Μονακό. Δεν υπολόγιζε βέβαια στον Καμίλ Γκλικ!

Ένα σπουδαίο γκολ από κάθε άποψη! Αρχικά έρχεται στο 90ο λεπτό, εκεί που λες πως έχει χαθεί κάθε ελπίδα. Σκόρερ του ένας κεντρικός αμυντικός. Εκτέλεση; Τόσο καλή που το βλέπεις και το ξαναβλέπεις, αλλά δεν το βαριέσαι ποτέ!

Ποιο είναι λοιπόν το καλύτερο όλων;

Ψήφισε στον διαγωνισμό «Goal of the Week» της Nissan και μπορεί να είσαι εσύ ο μεγάλος νικητής!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα