Ο Μπέντο για Φορτούνη, Μανιάτη και Πανιώνιο

Δημήτρης Τομαράς
Ο Μπέντο για Φορτούνη, Μανιάτη και Πανιώνιο

bet365

Ο Πάουλο Μπέντο μίλησε σε τηλεοπτική του συνέντευξη για το πρόβλημα του Φορτούνη, την πιθανή επιστροφή Μανιάτη, τους πιτσιρικάδες αλλά και τον Πανιώνιο.
Ο Μπέντο είπε στη Nova για:
Την διακοπή λόγω των Εθνικών και πόσο τον προβληματίζει: Το έχω δηλώσει πολλές φορές. Είναι κάτι το οποίο συμβαίνει. Όπως όλα τα μεγάλα clubs στον κόσμο που διαθέτουν παίκτες που παίζουν στις Εθνικές ομάδες και πρώτης κλάσης ποδοσφαιριστές έτσι και εμείς. Συμβαίνει να λείπουν σε κάποιες ημερομηνίες αλλά είναι προγραμματισμένες και τις γνωρίζουμε από την αρχή. Είναι ημερομηνίες που η FIFA καλεί τους παίκτες και πράγματα που τα έχουμε λάβει υπ' όψιν μας από την αρχή και πρέπει να τα έχουμε προγραμματίσει αναλόγως. Από εκεί και πέρα όταν επιστρέφουν οι ποδοσφαιριστές προσπαθούμε όσο πιο γρήγορα γίνεται να οργανώσουμε την στρατηγική του επόμενου παιχνιδιού. Το ίδιο θα κάνουμε και σε αυτήν την περίπτωση. Γύρισαν αρκετοί παίκτες μας. Κάναμε διαφορετικά τις προπονήσεις. Ήταν κάτι που το γνωρίζαμε. Το είχαμε λάβει υπ' όψιν. Είχαμε προγραμματίσει λοιπόν τις προπονήσεις. Τις είχαμε σχεδιάσει με αυτές τις απουσίες και τώρα που γύρισαν θέλουμε να ετοιμαστούμε όσο πιο γρήγορα μπορούμε για το παιχνίδι του Σαββάτου και να είμαστε όσο πιο καλοί γίνεται για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης.
Την διαχείριση παικτών με υλικό με δεδομένο ότι αρχίζει το Κύπελλο και υπάρχει και Ευρώπη και το... άνοιγμα του ρόστερ: Αυτό θα μπορούσε να αποτελέσει μία πιθανότητα και θα μπορούσε να συμβεί καθώς όπως είπατε ξεκινάνε και τα παιχνίδια του Κυπέλλου και οι υποχρεώσεις μας αυξάνονται. Έχουμε πολλές υποχρεώσεις για την συνέχεια και αυτό σημαίνει πως θα παίζουμε 2 παιχνίδια μέσα στην εβδομάδα. Θα μπορούσαμε να πούμε πως υπάρχει αυτή η πιθανότητα. Να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε κάποια παιδιά που δεν είχαν πολύ χρόνο έως τώρα. Όμως αυτό δεν σημαίνει πως θα σταματάμε κάθε φορά να σκεφτόμαστε το επόμενο παιχνίδι μας. Θα πηγαίνουμε παιχνίδι με το παιχνίδι και θα βλέπουμε την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι παίκτες, έτσι ώστε να οργανώσουμε το επόμενο ματς. Ξεκινάμε τώρα με ένα παιχνίδι το Σάββατο. Στην συνέχεια έχουμε το παιχνίδι του Γιουρόπα Λιγκ την Πέμπτη, μετά έρχεται το επόμενο ντέρμπι και μετά το παιχνίδι Κυπέλλου. Αυτό σημαίνει πως μπορεί να χρησιμοποιηθούν κάποιοι παίκτες που δεν έχουν πολλά λεπτά συμμετοχής. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να μας δείξουν ότι σε θέση να τα καταφέρουν. Να δείξουν πως είναι έτοιμοι να δείξουν ένα υψηλό επίπεδο για να πάρουν χρόνο συμμετοχής. Αυτό είναι κάτι που θα το βλέπουμε μέσα στην εβδομάδα. Θα έχουμε τον χρόνο να προετοιμάζουμε το επόμενο παιχνίδι. Κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι κάθε φορά και σίγουρα είναι μία πιθανότητα να συμβεί αυτό.
Τον Φορτούνη και το πρόβλημά του: Θα είναι εκτός αποστολής για το Σάββατο.
Τον Ομάρ και το πότε θα παίξει: Το θετικό είναι ότι τις τελευταίες ημέρες έχει ξεκινήσει κανονικά προπονήσεις. Αυτό είναι το πιο σημαντικό νέο για την περίπτωση ενός προπονητή και του ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει ξεκινήσει να προπονείται σε κανονικούς ρυθμούς. Από εκεί και πέρα όπως γνωρίζουμε όλοι ο παίκτης είναι πολύ καιρό εκτός αγώνων και θα χρειαστεί χρόνος για να μπορέσει να βρει αγωνιστικό ρυθμό και την καλή του κατάσταση. Είναι κάτι που θα ελέγχουμε ημέρα με την ημέρα, θα το παρακολουθούμε και θα το πραγματοποιήσουμε χωρίς ρίσκο και χωρίς να πιέσουμε τον παίκτη και όταν αυτός είναι 100% έτοιμος.
Τις σκέψεις του για τον Μανιάτη και την κουβέντα με Σκίμπε: Είναι ένα θέμα που έχει προκύψει πριν την άφιξή μας στην ομάδα. Ένα θέμα που πραγματικά έχουμε προσπαθήσει να λύσουμε και το συζητήσαμε και με τον κ. Σκίμπε. Έχουμε λοιπόν αποφασίσει πως ήρθε η ώρα να λυθεί αυτό το θέμα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το συμφέρον του παίκτη, το συμφέρον το δικό μας και πάνω απ' όλα το συμφέρον της ομάδας και της κατάστασης στην οποία βρίσκεται. Είναι δύσκολη η κατάστασή του, όπως είναι δύσκολη και η κατάσταση που υπάρχει στην ομάδα. Υπάρχουν 31 παίκτες στην ομάδα και όπως καταλαβαίνετε δεν είναι εύκολο να έρθει ένας παίκτης και να βρει την θέση του στην ομάδα. Υπάρχει ο μέγιστος σεβασμός στο πρόσωπό του. Όμως υπάρχει ο μέγιστος σεβασμός και προς τους υπόλοιπους παίκτες και την ομάδα. Τους παίκτες που δουλεύουν τόσο καιρό. Θέλουμε να λυθεί λοιπόν αυτό το θέμα. Ξεκινάμε με όλη την καλή διάθεση να λυθεί το θέμα αυτό με γνώμονα το συμφέρον του παίκτη, το καλύτερο για εκείνον, το καλύτερο για την δική μας ομάδα και φυσικά τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές. Είμαστε πρόθυμοι να βοηθήσουμε να λυθεί το θέμα αυτό και αυτό θα κάνουμε.
Τον Πανιώνιο και το τι εικόνα έχει: Είναι μία ομάδα η οποία - όπως έχουμε δει - έχει ως δυνατό σημείο τις αντεπιθέσεις. Θα προσπαθήσει να χρησιμοποιήσει αυτό το στοιχείο. Δεν περιμένουμε να δούμε κάτι διαφορετικό αναφορικά με την ένταση του παιχνιδιού. Εμείς θα προσπαθήσουμε να έχουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Θα προσπαθήσουμε να επιβάλλουμε το ρυθμό μας και το παιχνίδι μας. Εκείνοι θα προσπαθήσουν να χρησιμοποιήσουν το δυνατό τους στοιχείο που είναι οι αντεπιθέσεις. Αυτό είναι που θα πρέπει να προσέξουμε: να ελέγξουμε και να αποφύγουμε. Να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι με μία ομάδα που έχει ακριβώς τους ίδιους βαθμούς με εμάς. Και για τον λόγο αυτό αξίζει όλο τον σεβασμό μας, όπως και όλες οι υπόλοιπες ομάδες.
Την επέκταση των συμβολαίων των Μανθάτη, Ανδρούτσου, Ρέτσου και Νικολάου: Λοιπόν αρχικά θα ήθελα να συγχαρώ τους παίκτες αυτούς για την πραγματοποίηση του ονείρου τους. Είναι πολύ λογικό διότι βρίσκονται χρόνια στις Ακαδημίες του Ολυμπιακού. Και είναι πολύ λογικό αυτό να ονειρεύονται. Να είναι στην πρώτη ομάδα και να έχουν μία συνέχεια στα παιχνίδια τους. Στην πρώτη ομάδα με μία... κανονικότητα στα παιχνίδια τους. Είναι αξιέπαινο. Τους συγχαίρω και τους εύχομαι καλή συνέχεια. Από εκεί και πέρα όπως είπα και πριν η ομάδα αυτήν την στιγμή είναι στην κατάσταση του να έχει 30 - 31 παίκτες και δεν είναι εύκολο νέα παιδιά που έρχονται πια επισήμως στην πρώτη ομάδα να βρουν χρόνο συμμετοχής ή και παρουσία στην αποστολή. Είναι πολλοί οι ποδοσφαιριστές και όλοι καθημερινά παλεύουν για να κερδίσουν μία θέση. Κανένας δεν μπορεί να προβλέψει το μέλλον. Όλα μπορεί να αλλάξουν από μέρα σε μέρα και εξαρτώνται από τα αποτελέσματα και την πορεία μίας ομάδας. Όμως η δουλειά η δική μου και των βοηθών μου είναι πάντα είμαστε σε συνεννόηση και σε συνεργασία με τις Ακαδημίες. Να παρακολουθούμε τις επιδόσεις των παιδιών, την πορεία των ομάδων της Ακαδημίας και κυρίως της Κ-20 και να είμαστε πάντα σε επαφή ελπίζοντας και θέλοντας να χρησιμοποιούμε παιδιά από εκεί. Όπως είπαμε και πριν όλα εξαρτώνται από την κατάσταση της ομάδας, τα αποτελέσματα που φέρνει και την προσπάθεια και την πορεία των παικτών. Είμαστε πάντα σε συννενόηση και σε συνεργασία γι' αυτόν τον στόχο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα