Σειρά συναντήσεων για Μελισσανίδη

Σειρά συναντήσεων για Μελισσανίδη

Σειρά συναντήσεων για Μελισσανίδη

Το αφεντικό της ΑΕΚ βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ και είχε συσκέψεις με αρκετά πρόσωπα, μεταξύ των οποίων οι Ντούσαν Μπάγεβιτς και Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς, αλλά και με μέλη της Δικέφαλος 1924.

Μετά το ταξίδι του στη Σιγκαπούρη για επαγγελματικούς σκοπούς, ο Μελισσανίδης επέστρεψε στην Αθήνα και δεν υπήρχε περίπτωση να μην ασχοληθεί με τα θέματα που αφορούν την ΑΕΚ. Αυτό, άλλωστε, το κάνει και όταν είναι εκτός Ελλάδας, δεν θα το έκανε τώρα; Θέματα που αφορούν τα πάντα για την καλύτερη λειτουργία και τη λήψη αποφάσεων, από το αγωνιστικό μέχρι και το θέμα του γηπέδου και του προπονητικού κέντρου.

Το μεσημέρι, λοιπόν, με αυτό τον σκοπό, δηλαδή για να συζητήσει για όλα τα θέματα, ο Μελισσανίδης πήγε στα γραφεία της ΠΑΕ και συναντήθηκε με τους Μπάγεβιτς και Μαϊστόροβιτς για όλα όσα αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα, την εικόνα του και τους προβληματισμούς που υπάρχουν. Εννοείται ότι έγινε συζήτηση για τα ματς που προηγήθηκαν, για αυτό που έρχεται στη Λάρισα και για το κλίμα που έχει διαμορφωθεί στην ομάδα.

Επειτα, το αφεντικό της ΑΕΚ είχε συνάντηση με στελέχη της ΠΑΕ για τα οικονομικά, νομικά και εμπορικά ζητήματα αλλά και με μέλη της Δικέφαλος 1924. Προφανώς το θέμα συζήτησης ήταν το γηπεδικό, το οποίο απασχολεί σε καθημερινή βάση τον Μελισσανίδη, αφού υπήρξε και εξέλιξη με την απόφαση που πάρθηκε για την μεταφορά των σκουπιδιών του δήμου Νέας Φιλαδέλφειας, μετά το δ.σ. που έγινε την Τετάρτη.

Best of internet