Σε κέντρο για ψυχολογική υποστήριξη ο Ρανόκια

Σε κέντρο για ψυχολογική υποστήριξη ο Ρανόκια

Σε κέντρο για ψυχολογική υποστήριξη ο Ρανόκια

bet365

Ο κεντρικός αμυντικός, Αντρέα Ρανόκια, τόνισε ότι στην Ιντερ υπάρχει προκατάληψη σε βάρος του και ότι επισκέπτεται κέντρο για ψυχολογική υποστήριξη.

Ο πρώην στόπερ της Μπάρι έχασε κόντρα στην Μπολόνια τεράστια ευκαιρία στο 95' για να κάνει το 2-1 και αμέσως μετά δήλωσε ότι «τώρα θα δείτε τον 'νέο Ρανόκια'». Στο επόμενο ματς ήταν βασικός και αποβλήθηκε εκτός έδρας στην ήττα 3-1 από την Σπάρτα Πράγας. Ο 28χρονος, μίλησε στην Corriere della Sera.

«Νομίζω ότι υπάρχει προκατάληψη εναντίον μου. Φαίνεται πως είμαι ο μοναδικός που δεν κερδίζει στην Ιντερ. Ομως αυτή η άσχημη περίοδος δεν είναι μόνο δική μου αλλά όλης της Ιντερ. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι δουλεύω σαν σκυλί, ακόμα και πέρα από τις προπονήσεις και πέρα από το ποδόσφαιρο. Εχει περάσει πολύς καιρός από την τελευταία φορά που προσπάθησα τόσο. Τους τελευταίους μήνες επισκέπτομαι ένα κέντρο που μου παρέχει βοήθεια σωματικά και ψυχολογικά. Υπάρχει κάποιος με τον οποίο μιλάω, δεν είναι ψυχίατρος, είναι ειδικός στην πνευματική προπόνηση. Με τη συζήτηση με κάνει να καταλάβω ότι τα πάντα στη ζωή μπορούν να λυθούν. Πρέπει να δέχεσαι κριτική και προσβολές, όμως αν δουλεύεις σκληρά, κάνεις προσπάθεια και φοράς μια φανέλα που αρέσει σε εκατομμύρια φιλάθλων, είσαι καλά με την οικογένειά σου, είναι πιο εύκολο να σκεφτείς θετικά».

 

SERIE A Τελευταία Νέα