Προφυλάσσεται και ο Ντα Κόστα, «παίζεται» για Ελιουνούσι

Προφυλάσσεται και ο Ντα Κόστα, «παίζεται» για Ελιουνούσι

Δημήτρης Τομαράς
Προφυλάσσεται και ο Ντα Κόστα, «παίζεται» για Ελιουνούσι

bet365

Οι Ντα Κόστα και Ελιουνούσι... δηλώνουν διαθέσιμοι για Πανιώνιο, ωστόσο ο Μπέντο έχει κάνει τα πλάνα του δίχως τον Μαροκινό και ενώ το σκέφτεται ακόμα για τον Νορβηγό.

Οι δύο διεθνείς θα ήθελαν να είναι στο ματς με τον Πανιώνιο, πλην όμως ο Μπέντο είναι εκείνος που αποφασίζει.

Ο Ντα Κόστα έχει αγωνιστική καταπόνηση από δύο αγώνες αλλά και πιο δύσκολο ταξίδι. Αν και ο ίδιος δηλώνει στο 100% ο Πάουλο Μπέντο δείχνει πως θα... κλειδώσει την βασική του άμυνα με Πανιώνιο με Φιγκέιρας, Μποτία, Βιάνα και Ρέτσο. Παρουσιάζει μία διάθεση να προφυλάξει και τον Ντα Κόστα αλλά και τον Ντε Λα Μπέγια που προέρχεται από πρόβλημα τραυματισμού.

Ο Ελιουνούσι από την άλλη δεν έπαιξε καθόλου με Νορβηγία και ενώ τα ταξίδια του ήταν πιο... βατά. Ωστόσο ακόμα... παίζεται εάν ο Ίβηρας τον επιλέξει για την αρχική 11άδα, όπου ο ένας σίγουρος πλάγιος φαίνεται να είναι ο Σεμπά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα