Ιντέγε: «Αφιερωμένο στον Θεό και στον κόσμο του Ολυμπιακού»

Ιντέγε: «Αφιερωμένο στον Θεό και στον κόσμο του Ολυμπιακού»

Δημήτρης Τομαράς
Ιντέγε: «Αφιερωμένο στον Θεό και στον κόσμο του Ολυμπιακού»

bet365

Στον Θεό αλλά και στον κόσμο του Ολυμπιακού αφιέρωσε το τέρμα του με την ΑΕΚ και το βραβείο του ο Ιντέγε Μπράουν.
Σε τοποθετήσεις του στη Nova ο Νιγηριανός είπε για:
Την διάκριση: «Ήθελα να ξεκινήσω έτσι, γιατί έχω δουλέψει σκληρά. Ήθελα να κερδίσω αυτό το βραβείο. Είμαι χαρούμενος που έχω αυτό το βραβείο μαζί μου και ελπίζω να ακολουθήσουν και άλλα».
Το εάν θέλει να αφιερώσει κάπου το βραβείο: «Θέλω πρώτα να το αφιερώσω στον Θεό και στους οπαδούς του Ολυμπιακού που με στηρίζουν. Επίσης το αφιερώνω στην οικογένειά μου. Σε όλους όσοι πιστεύουν σε εμένα και με υποστηρίζουν έως τώρα».
Την ρήση πως η αρχή είναι το ήμισυ του παντός και το τι πιστεύει για την συνέχεια: «Έχω δουλέψει πολύ για το βραβείο αυτό. Θέλω να δουλέψω σκληρά και στη συνεχεία για να κατακτήσω περισσότερα βραβεία. Αφού ξεκίνησα καλά, θέλω να συνεχίσω τη χρονιά με τον ίδιο καλό τρόπο»
Τα συνεχή ταξίδια: «Είναι φυσιολογικό. Αισθάνομαι καλά. Θέλω να συνέλθω όσο πιο γρήγορα γίνεται. Έρχονται πολύ σημαντικοί αγώνες. Έτσι προσπαθώ να ξεκουραστώ όσο πιο γρήγορα γίνεται».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα