Μάρτινς: «Νιώθω στο 100% με την ομάδα» (pic)

Μάρτινς: «Νιώθω στο 100% με την ομάδα» (pic)

Μάρτινς: «Νιώθω στο 100% με την ομάδα» (pic)

Ο Αντρέ Μάρτινς μίλησε για την βράβευσή του και την προσαρμογή του στον Ολυμπιακό. Η ατάκα του Σάββα Θεοδωρίδη και το tweet Ιντέγε.

Μιλώντας στην κάμερα της Nova μετά την βράβευσή του ο Μάρτινς είπε για:
 
Το βραβείο του: Πραγματικά είναι ένα κίνητρο για εμένα το βραβείο αυτό. Μου δίνει αυτοπεποίθηση. Με γεμίζει με αισιοδοξία. Μου δίνει δύναμη να συνεχίσω. Είναι ένα προσωπικό βραβείο. Αλλά πιο σημαντικά είναι τα βραβεία της ομάδας. Και θέλω η ομάδα να κερδίσει πολλά περισσότερα στο μέλλον.
        
Το ότι προσαρμόστηκε άμεσα στις απαιτήσεις του Ολυμπιακού και πως το πέτυχε: Όπως λένε, το ποδόσφαιρο είναι μία διεθνής γλώσσα. Το πιστεύω ακράδαντα αυτό. Όπου και αν πας, είναι το ίδιο. Σίγουρα, οι πρώτες ημέρες είναι λίγο διαφορετικές. Χρειάζεται προσαρμογή στις καινούργιες ιδέες. Όμως, οι συμπαίκτες μου και ο προπονητής μου με έχουν βοηθήσει να προσαρμοστώ πολύ γρήγορα. Και έτσι νιώθω πως είμαι 100% μέσα στην ομάδα.
        
Το που αφιερώνει το βραβείο: Το αφιερώνω στην οικογένειά μου, στον κόσμο που με ψήφισε για να πάρω το βραβείο αυτό, φυσικά στους συμπαίκτες μου και τους προπονητές γιατί χωρίς αυτούς δε θα τα είχα καταφέρει. Πάνω από όλα, όμως, το αφιερώνω στην οικογένειά μου που με στηρίζει πάντα.
        
Από την πλευρά του ο κ. Θεοδωρίδης υπογράμμισε: «Επειδή είναι το πρώτο Κύπελλο που παίρνει με τον Ολυμπιακό, του εύχομαι να πάρει πολλά ακόμη Κύπελλα, ώστε να ανέβει ο Ολυμπιακός ψηλά, αλλά και εκείνος». Από μέρους του ο Ιντέγε εξέφρασε την χαρά του μέσω των social media. 
 
Δείτε πιο κάτω το σχετικό post:
 

Best of internet