Επίσκεψη στην... κολυμβήθρα του, ο Παναιτωλικός! (vid,pics)

Επίσκεψη στην... κολυμβήθρα του, ο Παναιτωλικός! (vid,pics)

Επίσκεψη στην... κολυμβήθρα του, ο Παναιτωλικός! (vid,pics)

Στον τόπο που 90 χρόνια πριν, ήταν η αιτία να... βαπτιστεί (και) Φιλεκπαιδευτικός «βρέθηκε» το πρωί της Πέμπτης ο Παναιτωλικός!

Στα πλαίσια επισκέψεων σε διάφορα σχολεία του Αγρινίου, αλλά και της Αιτωλοακαρνανίας γενικότερα, σειρά για τον Παναιτωλικό είχε το 4ο δημοτικό της πόλης! Όμως στην επίσκεψη αυτή υπήρχε μια ιδιαιτερότητα. Οι συγκεκριμένες εγκαταστάσεις στέγασαν στο παρελθόν τις Νυχτερινές Σχολές που λειτούργησε ο σύλλογος από το 1926 έως το 1983 κι έδωσαν την ευκαιρία σε πολλά άπορα παιδιά του Αγρινίου να σπουδάσουν.Στην ομιλία ανθρώπων της ομάδας προς μαθητές και καθηγητές τονίστηκε με έμφαση το σημειολογικό της επίσκεψης, αφού άλλωστε ο χώρος αυτός έδωσε και στον σύλλογο τον χαρακτηρισμό Φιλεκπαιδευτικός που φέρει μέχρι και σήμερα!

Τον Παναιτωλικό εκπροσώπησαν οι ποδοσφαιριστές Κούσας, Κουτρομάνος, Κυριακίδης, Λεντέσμα, Μαρκόβσκι, Χαντάκιας, ο Γενικός Αρχηγός Μάκης Μπελεβώνης και το μέλος του Δ.Σ. Θωμάς Σπύρου,  Σε όλους τους μαθητές διανεμήθηκε εικονογραφημένο έντυπο με την ιστορία του Τίτορμου και προσφέρθηκαν ως αναμνηστικά στην διεύθυνση του σχολείου φανέλα με τις υπογραφές όλων των ποδοσφαιριστών, λάβαρο του Παναιτωλικού και μπάλες. Φυσικά τα «καναρίνια» υπέγραψαν αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν με τους μαθητές!

 

Best of internet