Επίσκεψη στην... κολυμβήθρα του, ο Παναιτωλικός! (vid,pics)

Gazzetta team
Επίσκεψη στην... κολυμβήθρα του, ο Παναιτωλικός! (vid,pics)

bet365

Στον τόπο που 90 χρόνια πριν, ήταν η αιτία να... βαπτιστεί (και) Φιλεκπαιδευτικός «βρέθηκε» το πρωί της Πέμπτης ο Παναιτωλικός!

Στα πλαίσια επισκέψεων σε διάφορα σχολεία του Αγρινίου, αλλά και της Αιτωλοακαρνανίας γενικότερα, σειρά για τον Παναιτωλικό είχε το 4ο δημοτικό της πόλης! Όμως στην επίσκεψη αυτή υπήρχε μια ιδιαιτερότητα. Οι συγκεκριμένες εγκαταστάσεις στέγασαν στο παρελθόν τις Νυχτερινές Σχολές που λειτούργησε ο σύλλογος από το 1926 έως το 1983 κι έδωσαν την ευκαιρία σε πολλά άπορα παιδιά του Αγρινίου να σπουδάσουν.Στην ομιλία ανθρώπων της ομάδας προς μαθητές και καθηγητές τονίστηκε με έμφαση το σημειολογικό της επίσκεψης, αφού άλλωστε ο χώρος αυτός έδωσε και στον σύλλογο τον χαρακτηρισμό Φιλεκπαιδευτικός που φέρει μέχρι και σήμερα!

Τον Παναιτωλικό εκπροσώπησαν οι ποδοσφαιριστές Κούσας, Κουτρομάνος, Κυριακίδης, Λεντέσμα, Μαρκόβσκι, Χαντάκιας, ο Γενικός Αρχηγός Μάκης Μπελεβώνης και το μέλος του Δ.Σ. Θωμάς Σπύρου, Σε όλους τους μαθητές διανεμήθηκε εικονογραφημένο έντυπο με την ιστορία του Τίτορμου και προσφέρθηκαν ως αναμνηστικά στην διεύθυνση του σχολείου φανέλα με τις υπογραφές όλων των ποδοσφαιριστών, λάβαρο του Παναιτωλικού και μπάλες. Φυσικά τα «καναρίνια» υπέγραψαν αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν με τους μαθητές!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα