Συναδινός: «Θα μετατραπεί σε σύγχρονο αθλητικό κέντρο»

Gazzetta team
Συναδινός: «Θα μετατραπεί σε σύγχρονο αθλητικό κέντρο»

bet365

Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Ιούλιος Συναδινός έκανε δήλωση για το ΠΕΑΚΙ και τόνισε πως «τα έργα θ' αλλάξουν την εικόνα των Ιωαννίνων».

Δήλωση για το ΠΕΑΚΙ (Πανηπειρωτικό Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ιωαννίνων) έκανε ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Ιούλιος Συναδινός λέγοντας μεταξύ άλλων πως «θα μετατραπεί σε σύγχρονο αθλητικό κέντρο αντάξιο των σημερινών αθλητικών αναγκών.

Η δήλωση του Ιούλιου Συναδινού:
«Ο απολογισμός των πεπραγμένων της Επιτροπής Διοίκησης του Πανηπειρωτικού Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ιωαννίνων, ανέδειξε το τεράστιο έργο που έχει συντελεστεί μέσα σε ένα έτος και τον σχεδιασμό για το επόμενο διάστημα, όσον αφορά στις αθλητικές υποδομές.

Τα νέα αθλητικά έργα (Λιμνοπούλα, Ζωσιμάδες κλπ.) θα αλλάξουν την εικόνα των Ιωαννίνων ως μια από τις πιο υποβαθμισμένες πόλεις της χώρας στον παραπάνω τομέα. Η Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ έχοντας κληρονομήσει εγκαταστάσεις υπό κατάρρευση, τεράστιες ληξιπρόθεσμες οφειλές, αταξία και αυθαιρεσία, την οποία είχαν επιβάλλει η αθλητική ηγεσία και τοπικοί παράγοντες τα προηγούμενα χρόνια, αγωνίζεται και θα μετατρέψει το ΠΕΑΚΙ σε σύγχρονο αθλητικό κέντρο αντάξιο των σημερινών αθλητικών αναγκών.

Οι πραγματικοί υπεύθυνοι που σήμερα φωνασκούν δεν μπορεί να μετατρέπονται σε εισαγγελείς και δήθεν θεματοφύλακες του αθλητισμού στα Ιωάννινα. Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού σε πλήρη σύμπνοια με την Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ προχωρά στην υλοποίηση του σχεδιασμού με κανόνες διαφάνειας και όχι εξυπηρέτησης προσωπικών ή σωματειακών πελατειακών επιλογών, γεγονός που ενοχλεί και δημιουργεί σε πολλούς αμηχανία.

Οι ένοχοι ας σωπάσουν και ας παρακολουθήσουν το έργο που ήδη συντελείται»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα