Η... μπάλα στις μαμάδες της Σχολής Θεσσαλονίκης (pic)

Η... μπάλα στις μαμάδες της Σχολής Θεσσαλονίκης (pic)

Δημήτρης Τομαράς
Η... μπάλα στις μαμάδες της Σχολής Θεσσαλονίκης (pic)

bet365

Το έριξαν στο ποδόσφαιρο οι μαμάδες των παιδιών της ερυθρόλευκης Σχολής στην πόλη της Θεσσαλονίκης.
Μια έκπληξη περίμενε τις μαμάδες της Σχολής Θεσσαλονίκης το απόγευμα της Τετάρτης. Όπως κάθε ημέρα έτσι και την Τετάρτη πήγαν τα παιδιά τους για προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Σχολής (Κέντρο FFFF) αλλά αυτή την φορά δεν έμειναν έξω από το γήπεδο για να περιμένουν υπομονετικά να τελειώσουν τα παιδιά τους.
Ο επικεφαλής της Σχολής κ. Χοχλάκης μαζί με τους προπονητές αφού μίλησαν στις μητέρες των παιδιών τους ζήτησαν να εισέλθουν μέσα στο γήπεδο και να αισθανθούν όπως τα παιδιά τους κάθε ημέρα. Να κλωτσήσουν την μπάλα, να παίξουν με τα παιδιά τους αλλά και να φωτογραφηθούν μαζί τους στο χόρτο. Η Σχολή Θεσσαλονίκης συνεχίζει κάθε ημέρα πιο δυνατά και αυξάνει τον αριθμό των παιδιών της αφού όλοι βλέπουν την πολύ καλή δουλειά που γίνεται πάντα με την υποστήριξη της Διεύθυνσης Ακαδημίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα