Κομίνης στη Λάρισα, Κύζας στην Τούμπα, Λαμπρόπουλος στη Ν. Σμύρνη

Gazzetta team
Κομίνης στη Λάρισα, Κύζας στην Τούμπα, Λαμπρόπουλος στη Ν. Σμύρνη

bet365

Ο Γιώργος Κομίνης ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρησης της ΑΕΛ με την ΑΕΚ, ενώ ο Γιώργος Κύζας θα σφυρίξει το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ηρακλή και ο Μάριος Λαμπρόπουλος το ματς του Πανιώνιου με τον Ολυμπιακό.

Του διαιτητές που θα διευθύνουν τις αναμετρήσεις της 7ης αγωνιστικής γνωστοποίησε το απόγευμα της Πέμπτης η ΕΠΟ/ΚΕΔ. Από αυτούς, ξεχωρίζει ο ορισμός του Γιώργου Κομίνη στο παιχνίδι της ΑΕΛ με την ΑΕΚ, αλλά και αυτός του Γιώργου Κύζα στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ηρακλή, αλλά και αυτός του Μάριου Λαμπρόπουλου στο παιχνίδι του Πανιώνιου με τον Ολυμπιακό στη Ν. Σμύρνη.

Αναλύτικά οι διαιτητές της 7ης αγωνιστικής:

ΑΕΛ - ΑΕΚ: Κομίνης (Θεσπρωτίας), Καλφόγλου (Θεσπρωτίας), Διπλάρης (Καρδίτσας), Καραντώνης (Ημαθίας) (ΔΕΥΤΕΡΑ 17/10, 19.30μ.μ κουπόνι ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ)

ΠΑΣ Γιάννινα - Λεβαδειακός: Φωτιάδης (Σερρών), Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας), Γκαβέρας (Αχαΐας), Αρετόπουλος (Τρικάλων)

Πανιώνιος - Ολυμπιακός: Λαμπρόπουλος (Ηλείας), Βέρρης (Λέσβου), Τζαφόλιας (Αν. Αττικής), Δελφάκης (Αρκαδίας)

Παναιτωλικός - ΑΟΚ Κέρκυρα: Μπλάνας (Μεσσηνίας), Τσολάκης (Αθηνών), Δημόπουλος (Δυτ. Αττικής), Μήτσιος (Ηπείρου)

ΠΑΟΚ - Ηρακλής: Κύζας (Δράμας), Κουρουμπίλια (Δυτ. Αττικής), Καραβασίλης (Καβάλας), Γκράνας (Θράκης) (KYΡΙΑΚΗ 16/10, 20.30μ.μ κουπόνι ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ)

Αστέρας Τρίπολης - Πλατανιάς: Σελίμος (Λακωνίας), Κασσαβέτης (Αιτ/νίας), Παλαμίδας (Λακωνίας), Ευαγγέλου (Αθηνών)

Ατρόμητος - Βέροια: Πουλημάς (Κέρκυρας), Κούλα (Ξάνθης), Δόσης (Αθηνών), Γιαννουλάκης (Χανίων)

Παναθηναϊκός - ΑΟ Ξάνθη: Φουκάκης (Ηρακλείου), Μερκενίδης (Μακεδονίας), Νικολαΐδης (Μακεδονίας), Παπαδόπουλος (Μακεδονίας

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα